Mummolta piilotettu tatuointi

visual diary

Kun muutama vuosi sitten otin tatuoinnin, minulla oli sille kaksi vaatimusta.

Tatuoinnin pitäisi olla pieni ja yksinkertainen, etten kyllästyisi siihen heti. Lisäksi sen olisi oltava sellaisessa paikassa, että edelleen voisin käydä mummon kanssa joulusaunassa ilman että hän näkee sitä.

Onnistuin molemmissa. Pieni s-kirjain niskassani on myös sellaisessa kohdassa, etten itse näe sitä juuri koskaan, varsinkin kun pidän hiuksiani melkein aina auki. (Ei voi siis kyllästyä) Aina toisinaan jos tsekkailen hiuskuontaloani takapeilillä, olen yllättynyt:

ainii, mullahan on tatska!

Olin suunnitellut tatuointia vuosikausia, mutta sen ottaminen vaati sen, että hyvä ystäväni vaihtoi alaa ja alkoi tatuointitaiteilijaksi. Nyt haaveilen toisesta. Ehkä toisesta kirjaimesta, ehkä jostain yksinkertaisesta muodosta. Tai sitten jostain ihan överistä. Idiksiä keräilen tänne. 

Mitä kuvioita teidän iholtanne löytyy? 

-----

I´m thinking of getting another tattoo. Here´s my inspiration board. 

 

Kommentit

nipanapa (Ei varmistettu)

vaikka haavetatuointeja pää onkin pullollaan tähän mennessä oon kuitenkin ottanut vasta yhden, tollasen puolireittä peittävän albatrossin. kätsy, kun sen saa isosta koosta huolimatta helposti piiloon kun en niin paljon reisiä vilauttele kuitenkaan. haaveilen ottavani vielä joku päivä toiseen reiteen vanhan merimiehen, samasta runosta josta toi albatrossi-ideakin on. muutenkin aika meriteemoissa noi mun suunnitelmat pyörii. nimenomaan aika tollasia isoja kuvia, vaikka noi pienet kuvat tuntuukin olevan nyt kovasti pinnalla. näyttää vaan helposti tarra-arkilta jos ottaa semmosia monta :-D oon siis vähän suurempien kokonaisuuksien ystävä.

ps ihana kampaus! osaispa itekin laittaa tukkansa noin

saarah
visual diary

Hah, ajatus tarra-arkista on huvittava :) Mä olen kyllä pienten kuvioiden ystävä, mutta käsivarteen haluaisin jonkun sellaisen vähän isomman. Merimiesaiheet kiehtoo kans, onhan ne niin ihanan klassisia tatska-aiheita. 

Tykkään tosi paljon ton kiltti tyttö-kampauksen ja tatskan yhdistelmästä. Harmi et en saa ite väkerrettyä tukkaani noin. Hyvä ystäväni on tässä ollut asialla. Pitäisi opetella itsekin!

postininja (Ei varmistettu)

Harkitsin myös S-kirjaintatuointia, mutta idea jumiutui siihen, että en ole vielä löytänyt tarpeeksi kaunista fonttia. S-kirjain siksi, sillä se on sukunimeni ensimmäinen kirjain.

saarah
visual diary

S-kirjaimet on parhaita!

Mun S on ihan rehellisesti pöllitty 60-luvun Voguesta :)

lepi (Ei varmistettu)

mä voin kyllä olla jatkossakin sun hovikampaaja. soitto vaan mulle ku tarviit lettiä!

saarah
visual diary

Saako soittaa arkiaamuisin kello 8 (vai koskeeko tää vaan BILEkampauksia) ?

lepi (Ei varmistettu)

hmm, arkiaamuista joudun ikävä kyllä laskuttamaan... bilekampaukset veloituksetta! ;)

saarah
visual diary

Ihan hyvä diili!

Mimosa

Meikäläiseltä löytyy leimoja 4, joista kaks otin tässä syksyn aikana. Kädessä on ite-keksitty symbolijuttu, jossa mm.rauhanmerkki. Selässä katutaidekissa. Nilkassa kamera ja jalkapöydässä söpö-tyttölevari.
Suunnitelmissa on vielä hankkia yks nilkkatatuointi sekä yks iso tatska joko käteen tai jalkaan. Sekä tietty miljoona muuta kuvaa, harmi vaa ettei oo tarpeeksi kangasta :D

saarah
visual diary

Oooh, sulla on noin monta! Joku näki munkin tatuoinnissa kaksi kissaa. Itse en hahmota!

Nilkkatatuointi on ollut mullakin harkinnassa. Se olis just spiva kohta, jota voi vilautella ja peitellä miten haluaa :)

marjum
Minä, Marjukka

Mulla löytyy tatskat molempien hauisten sisäpuolelta, jäävät siis kainaloon piiloon. Halusin kuvat jotka näen, mutta jotka saa piiloon helposti. Molemmat kuvat on melko isoja, toisessa taalainmaan heppa, toisessa tyttö ja huolinukke. Olin jo ottamassa kyynärvarteen isoa tatuointia, mutta tuli viime hetken paniikki. Paikka olikin liian näkyvä ja ajatus sen ikuisuudesta kolahti vasta edellisenä yönä ennen tatska-aikaa. En kadu yhtään, että peruin viime hetkellä. Mun tatuoinnit on nyt otettu :)

saarah
visual diary

Huolinukke tatuointina, ihana idea!

Mulle myös tuli ton pienen tatskan jälkimaininkeina sellanen APUA, mikään muu ei oo ikuista kun tatuointi-paniikki. No se kesti vaan ehkä päivän ja sit oon ollu tosi tyytyväinen :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse en oikein ikinä oo ymmärtänyt että miksi ne pitää piiloon saada :D kukaan muu nitä ei kanna ku sinä itse, mutta meitä on moneksi ja pitää tehdä niin kuin itselle hyvältä tuntuu. Itse vasta otettu vasempaan pohkeen pituudelta zombi pin-up tyttönen! Oon ihan älyttömän tyytyväinen ja voin suositella jos Helsingin alueelta etsii tekijää niin La Muerte Ink Munkkivuoressa! Työnjäljen ja asiakaspalvelun puolesta ihan huippu tyyppejä :)

saarah
visual diary

Oon kyllä ihan samalla linjalla tuossa, mutta onhan ikävä kyllä esim sellaisia työpaikkoja, jossa näkyviä tatuointeja ei suvaita. Ehkä tämä tulee tosin muuttumaan, kun tatskat on kuitenkin niin yleisiä nykyisin. Itse oon onneksi sellaisella alalla jossa persoonallinen ulkonäkö on vaan bonus.

 

marjum
Minä, Marjukka

Mulla tatuointien piilottamismahdollisuuteen liittyy se, että haluan välillä voida unohtaa ne ja löytää ne jälleen uudelleen :) vähän kuin vaatteiden kanssa :D Toki duunikin on sellainen, että jotkut asiakkaat on hyvä pitää onnellisen tietämättömänä tatskoista ;D

Kommentoi