Muokattava pöytä: POP Table

visual diary

On ihan mahtavaa kun omassa kaveripiirissä syntyy firmoja, joiden kehitystä saa seurata alusta asti. Ystävieni Mikon ja Laurenin POP Table on yksi tällaisista.

Konsepti on nerokas: pöytään saa valita itse värit (kummallekin puolelle pöytälevyä) jalkojen värin, reunan värin, pinnan ja mitat. Tarjolla on isoja pöytiä (ruokapöydäksi tai työpöydäksi) sekä sohvapöytiä. Pöydät valmistetaan Suomessa, mistä iso plussa. Pöytä on myös nerokas lisäpöytä, silä sen saa helposti kasaan silloin kun sitä ei käytä.

Mahdollisuus kääntää pöytälevy on ainakin mulle ihan mahtava: en osaa koskaan päättää huonekaluja ostaessa mikä väri olisi paras. Nyt saa valita kaksi!

Oman pöytäni kanssa pähkäilin värejä pitkään. Päädyin turvallisiin graafikkoväreihin, mustaan ja valkoiseen. Reunukseen otin kuitenkin kirkasta keltaista (ja sen jälkeen olen alkanut himoita kaikkea muutakin keltaista kotiini) Itselleni on tullut tavaksi aina siivouspäivänä kääntää pöydän levy. Välillä mustaa, välillä valkoista.

Kuvat: Pop Table

Ja onhan tämä kaunokainen vilahdellut jo täällä blogissakin:

POP Tableen voi tutustua juuri avatuilla nettisivuilla. Onnea bisnekselle, sanoo Visual Diary!

-----

The POP Table concept is all about flexible design: we‘ve given you the tools to create a table that best meets your functional needs and aesthetic desires. With almost one million table combinations, your POP Table is truly a custom product. Make it big, small, shiny, matte, wild, subtle, tall or short—just make it your own.

All POP Tables are manufactured locally in Kolho, Finland by our manufacturing partner Mesitek Oy.

Kommentit

marjum
Minä, Marjukka

Tosi makeet! Sun valitsema värikombo on ihan huippu!

marjum
Minä, Marjukka

..niin ja jos saat jostain vähän vihiä hinnoista niin olen korvat höröllä! Ruokapöydästä etenkin.

saarah
visual diary

Kiitos! Niin mustakin :)

Hintatiedot löytyy täältä: https://poptable.fi/build-your-own/

Esim. mun sohvapöydän tyyppinen maksaa 349€

Oravanpesän Kati (Ei varmistettu) http://outoorava.blogspot.fi/

Aivan huikeen hieno idea ja upea tuote. Just guuglailin Eamesien pikkupöytää, mut täähän ois vielä kivempi ja parempi. Uutta suomalaista muotoilua ja kotomaassa tehty. Vielä kun olisi rahaa ja tilaa tuollaiselle!

saarah
visual diary

Mä oon kans aina tykänny Eamesin pikkupöydästä, koska mulla on myös se Eamesin keinutuoli. En oo vaan tullu koskaan hankkineeksi. Mutta mun mielestä tääkin käy hyvin yhteen keinutuolin kanssa :)

 

Kiva kun tykkäät!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Wau! Tosi kivoja!

tanjatanja
Ei Beigeä

Mahtava! Aina mahtavaa kun löytää suomalaista designia josta tykkää :) Tällaiseen olisin jo valmis rahaa laittamaankin. Mutta tosiaan, värien valitsemiseen saattaisi vierähtää tovi jos toinenkin :D

saarah
visual diary

Joo, se oli kyllä hankalaa :)

Kiva että tykkäät pöydistä!

VV (Ei varmistettu)

Onko kyseessä sama tuote kuin vuoden 2011 Habitaren Protoshop-osastolla esitelty Jakob Schenkin Tick-pöytä?

saarah
visual diary

Jalat ovat saksalaisen valmistajan, joka on ilmeisesti tuo samainen. Tässä infoa Pop Tablen sivuilta: http://poptable.fi/product-info/legs/

Kommentoi