Mykistävät mallistokuvat

visual diary

Olen aina ollut tosi visuaalinen ihminen. Kauniit asiat tuovat minulle vaan TODELLA hyvän olon. Värit, muodot, valot, varjot, kaikki se. Eivät ne tietenkään ole koko elämäni sisältö tai ettenkö voisi elää ilman niitä, mutta ne ovat vain tärkeitä. 

Olen käynyt toisinaan mielenkiintoisia keskusteluita siitä, missä menee pinnallisuuden ja visuaalisuuden raja. Jos haluaa elää kauniiden tavaroiden ympäröimänä, voiko sitä pitää pinnallisena? Kyllä voi, mutta sitä voi myös aina perustella visuaalisuudella. 

Oli miten oli, ei oikeastaan kiinnosta ollenkaan se jos joku pitää minua pinnallisena siksi, että tulen onnelliseksi kauniiden asioiden katselusta. Minä olen sellainen, piste.

Kävelin eilen auringonlaskun aikaan ystäväni kanssa yhdessä kauneimmassa kaupunginosassa Lissabonissa. Ensin huokailimme kauniille valolle ja rakennuksille ja sille, miten täällä vieläkin on toisinaan sellainen En kestä miten kaunista -olo ja pitää pysähtyä ottamaan kuvia vaaleanpunaisista auringonlaskuista. Sitten puiston penkillä kauniiden sushiboksiemme kanssa nauroimme itsellemme: Entinen AD ja entinen stailisti pystyvät myös syömään ne kauniit sushinsa täydellisessä iltavalossa ottamatta yhtään kuvaa, koska on vaan niin nälkä ja paljon puhuttavaa. 

Kohtuus kaikessa, se on just hyvä ohje,

no ihan KAIKKEEN.

(Paitsi sushiin). 

Tämä ajatuskulku lähti näistä kuvista. Etsin erästä roadtrip -videota netistä ja yhtäkkiä huokailin näiden kuvien äärellä. Vaan niin kauniita!

Collection on Los Angelesissa oleva vintagekauppa, jolla on juuri sellaisia vaatteita, joihin haluaisin pukeutua. Ja sellaisia hintoja, etten tule ikinä niihin pukeutumaan. Eli katselen vaan näitä täydellisiä kuvia. 

 

 

 

Kaunista sunnuntaita!

----

Absolutely in love with these pictures by Collection, a vintage store in Los Angeles. 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä ajattelen, että pinnallisuuden ja visuaalisuuden ero on motiiveissa. Niin, että pinnallinen ihminen pitää asioista ennen kaikkea niiden välinearvon vuoksi.

saarah
visual diary

Oh, tämä oli fiksusti kiteytetty! Kiitos. 

Kommentoi