Naapurin tyttö

visual diary

Kissani saa ulkoilla nykyisessä kodissani pienellä patiolla. 

Yleensä homma toimii näin: kissa pyytää ulos, laitan sille valjaat ja avaan oven. Sitten ollaan 5 minuuttia ulkona ja halutaan sisälle. Mennään sisälle ja sitten minuutin päästä kuuluu ovelta miukuminen: TAKAS ULOS!

Eräänä päivänä oli harvinaisen jännittävää, sillä naapurin kissa tuli tekemään tuttavuutta portin takaa. 

Siinä haisteltiin ja ihmeteltiin hetki, sitten tuli omalle kissalleni paniikki (ehkä kielimuuri?) ja kiire takaisin sisälle. Vartin päästä katsoin sattumoisin ikkunasta ulos ja mitä näinkään:

Tyyppi siellä makoili auringossa odottamassa josko tultaisiin takaisin. 

----

I´m still so Finnish that I hardly talk to my neighbors, but my cat seems to be outgoing portuguese already. 

Kommentit

Heidi/blandad (Ei varmistettu) http://blandad.blogspot.com

Hahah!!! Parhautta! Ja ton vaalean kissan ilme alimmaisessa kuvassa - priceless! "Millon ne tulee takaisin, minä odotan!"

saarah
visual diary

Niinpä :D Mua nauratti koko loppupäivän toi kissan ilme :D :D

Majjjj (Ei varmistettu)

Ihanat kissat! Upeeta kun olet voinut ottaa kissan mukaan Portugaliin.
Hei sain viimein varattua matkan Lissaboniin syksyksi, kiitos vaan vinkeistä alueen suhteen. Missähän kannattaisi shoppailla jos haluaa vähän jotain erikoisempaa vaatetta ja paikallista ostettavaa löytää? Kirpparit ja pikkukaupat siis hakusessa. Oliko sulla siitä jotain postausta?

saarah
visual diary

Kiitos! Se oli itseasiassa yllättävän helppoa ja kissa on sopeutunut tosi hyvin :)

Shoppailuun suosittelen Principe Realin Rua da Escola Politecnica -katua (paljon pikkuputiikkeja ja lisäksi Entre Tanto ja Embaixada "miniostoskeskukset") ja Calcada da Estrela -kadulla on myös kivoja pikkuputikkeja jotka myy portugalilaista designia. Sit Feira da Ladra kirppari (ti ja la) sekä Feira das Almas design&kirpparitapahtuma (joka kuun eka viikonloppu).

 

riik
3h+kasvimaa

Mikä kesäromanssi!

saarah
visual diary

No niinpä <3 

Game Design (Ei varmistettu)

Onko kissalla ollut kulttuurishokkia, vai onko se viihtynyt yhtä hyvin kuin Suomessa?
Söpö kissa joka tapauksessa.

saarah
visual diary

Ekan päivän se vietti sängyn alla, koska lentomatka tais olla vähän shokki. Mut sen jälkeen on sit mennyt tosi hyvin. Kyseessä on siis jo lähemmäs 17v. vanha herra, joka ei pienistä muutoksista hermostu :)

tiiiiiina (Ei varmistettu)

Meidän rakas, jo edesmennyt kissamme sai ulkoilla ja oleilla valjaissa ensimmäisen asuntomme pikkuruisella pihalla. Kisuli tykkäsi mm. makoilla aurinkotuolissa - tai kuumalla säällä sen alla :)

Vapaana kulkevista kissakavereista yksi rauhallinen hopeanharmaa köllikkä oli bestis ja tuli aina nakottamaan sopivan kohteliaan etäisyyden päähän kisulimme seuraksi. Siinä ne sitten katselivat pihamaailmamme menoa sulassa sovussa chillaillen ja näyttivät jotenkin huvittavan hellyyttäviltä.

Lähinaapurimme mustavalkoinen tyyppi sen sijaan oli kisulimme mielestä aivan superärsyttävä. Kerran piti oikein karata ja yllättää naapuri tappelemalla sen kanssa yhtenä sähisevänä karvakeränä ja ajamalla se lopuksi puuhun - ja heti sen jälkeen hieman jännittyneenä, mutta superylpeänä häntä pystyssä suoraan kotiin. Itseä nolotti ja nauratti kun yritin saada kisulin valjaineen erotettua kilpakumppanista. Ulkopuolisesta saattoi nimittäin näyttää siltä, että olimme yhdessä tappelureissulla antamassa naapurille köniin, koska homma näytti, jälkikäteen ajateltuna, niin suunnitelmalliselta :D

Tällaiset tuli tästä mieleen näin ekan lomapäivän ihanan syntisessä, mutta sallitussa saamattomuudessa :)

Kiitos superkivasta blogista ja näistä minimatkoista Portugaliin kansssasi!

saarah
visual diary

Oi, ihania tarinoita. Kissat on niin parhaita :D

 

Kommentoi