Nahkaa ja pitsiä

visual diary

Kaksi materiaalia, joita olen aika kauan vierastanut, ovat tässä:

Nahka ja pitsi.

Pitsi näyttää muiden päällä ihanalta, itselle tulee aina sellainen liian pikkutyttö-olo, tai sitten vastaavasti jotenkin horatsufiilis. Nahkaa vierastin myös tooooodella kauan, kunnes ostin ekan nahkatakin viitisen vuotta sitten. Se on edelleen käytössä, mutta ainoa nahkainen vaate jonka omistan.

Lauantai-iltana yllätin itsenikin yhdistämällä nämä kaksi materiaalia samaan asuun. Nahkaliivi on alunperin ystäväni, joka myi sen toiselle ystävälleni ja se oli minulla vaan lainassa. Sen paras puoli on selkähapsut (!). Toimii tanssilattialla.

Pitsimekko on Ivana Helsingiltä ehkä viiden vuoden takaa. Välillä se on ollut pitkään boikotissa, välillä taas suosikkivaatteeni. Nyt tuntuu että se tulee säilymään kaapissani pitkään. Käytän sitä myös nurinpäin, koska vuorikangas on melkein yhtä hieno kun oikea puoli.

-----

Ja miksi mun bileasuun kuuluu pipo? No ei oikeasti kuulu, mutta usein laittautuessa lättään pipon jossain vaiheessa päähän, jotta tukan loputon sutiminen lakkaisi ja sitä pääsisi edes jossain vaiheessa bilelokaatioon asti.

-----

Leather & lace.

 

Kommentit

Laura T.
M O L

Ihana asu! Mä jotenkin koko tekstin ajan odotin että tässä on oltava kyse sanaleikistä. Nahka ja pitsi, pihka ja natsi.

Jatkakaa.

saarah
visual diary

Hah, mikä synkka!

Mä harrastan usein noita sanaleikkiotsikoita, mut nyt en uskaltanut, koska aattelin et joku vetää herneet nenään natsi-sanasta :D :D :D

Laura T.
M O L

BLAME IT ON ME.

Japiko (Ei varmistettu)

I hear you sister! Mulla on kanssa saman tyylinen hapsuliivi. Se oli pakko hankinta kirpparilta ja niin ihana..ainakin teoriassa. Sun päällä se näyttää niin hyvältä,että taidan kaivaa omanikin naftaliinista.

saarah
visual diary

Oh, mahtavaa inspiroitumista :)

Hanna Maria
Hanna Maria

Mulle kans tollainen nahkaliivi!

AnskuK (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Kappas kun löytyikin hauska blogi täältä! Onnittelut, sait uuden lukijan. Kirjanmerkkeihin meni että humps.

saarah
visual diary

kiitos! tervetuloa messiin :)

Kommentoi