Nahkaa ja ristejä

visual diary

Asioita, joista olen unohtanut raportoida:

Kävin ekaa kertaa kampaajalla Lissabonissa. (Pelotti, mutta hyvin meni) Löysin vintagelaarista ihanat rillit kahdellakympillä ja teetin niihin linssit. (Hyvin meni sekin, vaikka ihmeteltiinkin miksi reseptissä on vasemmalla puolella oikean silmän vahvuudet).

Ja se kolmas: vaikka yleensä esittelen täällä aina värikkäitä kuosiasuja, näytän aika usein kuitenkin tältä:

Tai siis itseasiassa kuvauspäivänä näytin enemmän tältä (ja olo oli rankan viikon jälkeen vähän noihin risteihin sopiva, puolikuollut):

Sitten join ison kahvin, söin kahvilan pöydässä omasta laukustani mantelikeksejä (ah, olen jo niin portugalilainen etten välitä mistään säännöistä), maleksin kirpparilla ja pitkin katuja siellä yksillä kauneimmilla kulmilla kaupungista jossa käyn liian harvoin. Sitten söin liikaa karkkia ja katsoin vielä yhden kauhuleffan, olihan Halloween.

Vielä yksi asia, jota en aikonut koskaan tunnustaa: olen vältellyt koko aikuisikäni sitä tosiasiaa, että tyttäret alkavat muistuttaa äitejään. Mutta hitto vie, huomaan omavaani pikkutapoja, jotka ovat ihan kuin äidilläni. Lisäksi näytän valokuvissa aina vaan enemmän häneltä. Äidiltä olen myös perinyt muodokkaat pohkeet, kärkkäät mielipiteet, huonon viinapään sekä rakkauden kotimaisiin Palmrothin kenkiin. Nyysin vuosia sitten äidiltä yhdet merkin kengät ja käytin niitä kolme talvea putkeen lähes joka päivä. Veikkaan että näistä uusista tulee vähintään yhtä suositut ja käytetyt.

Rillit vintage Nahkatakki Soaked in Luxury Mekko Fern Laukku the Stowe Kengät Palmroth*

*saatu blogin kautta

Kuvat Leyla Avsar

-----

90´s vibes

Glasses vintage JacketSoaked in Luxury Dress Fern Bag the Stowe Shoes Palmroth*

*gifted

Pics Leyla Avsar

Kommentit

Viinin voimalla

Luen koko ajan ton otsikon "Nahkaa ja Nistejä".

saarah
visual diary

Ahahahahahaaa! No emmä nyt ihan niin väsyneeltä näytä et nistiks vois kutsua :D :D :D

pampampaula (Ei varmistettu)

Tämä nyt ei mitenkään liity koko postaukseen, mutta sun blogi on vaan niin ihana. Oon ihan erilainen ihminen ja erilaisessa elämäntilanteessa kuin sä, mutta aina ootan innolla mitä oot seuraavaks kirjottanu. Ja aina jotain ihanaa, hauskaa, tai vähän itkettävää. Ihan lemppari!

saarah
visual diary

Kiitos, ihana kommentti!

Ihanaa, hauskaa ja vähän itkettävää. Sellaista se elämä taitaa olla :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tukka on tosi hyvä!

saarah
visual diary

Kiitos!
Musta siitä tuli ihan tosi lyhyt, mut sit kukaan muu ei ees huomannut mitään eroa :D :D :D

Norx (Ei varmistettu)

Heippa,

Mä niin tykkään sun blogista ja jutuista ja tyylistä.

Mistä oot ostanu ton ihanan mekon?

saarah
visual diary

Oi kiitos :)

Ostin mekon täältä Lissabonista, erään pikkuputiikin alerekistä. Niskalapussa lukee Fern, muuta en merkistä valitettavasti tiedä.

 

Kommentoi