Netflix-suositukset joululomalle

visual diary

 

Myönnän heti alkuun:

jos verotietoni olisivat täysin julkisia, minua ei haittaisi yhtään. Mutta jos Netflix-historiani tulisi julki, häpeäisin vähän. Minulla on pari turvasarjaa, jotka osaan ulkoa, mutta katson niitä aina silloin kun tarvitsen kotoisan olon. Eli silloin kun ahdistaa tai on surullinen olo. 

Sitten muulloin jaksan jopa selata valikoimaa ja päädyn useimmiten katsomaan stand-uppia tai dokkareita.

Tässä joululomalle pari suositusta: 

 

 

The Mask You Live In

Dokkari maskuliinisuudesta, amerikan malliin, mutta moni asia pätee myös Suomeen. Erityisen olennaista nyt #metoo-aikana, koska mistäs muualta se miesten käyttäytyminen kumpuaakaan kuin lapsuuden ja nuoruuden opeista.

 

 

 The Center Will Not Hold

Kirjailija Joan Didionin elämästä kertova mieleinkiintoinen dokkari, joka saa haaveilemaan (entistä enemmän) kirjailijan urasta ja männävuosien San Franciscosta. Vaikka kirjailija tuotanto ei olisi tuttua, dokkari on silti kiinnostava.

 

 

Judd Apatow - Return

Ohjaaja käsikirjoittaja (mm. Girls, Love ja muut hittisarjat) Judd Apatowin stand-up setti on viihdyttävä.

Itseironiset ihmiset, parasta aina vaan!

 

 

Frida

Kun olin taiteilijan urasta haaveileva teini, Frida Kahlon tarina ja taide koskettivat jotenkin tosi paljon. Ja sama on edelleen. Vaikka leffa on jo vuosikausia vanha, se kestää monta katselukertaa. Mulla on tällä hetkellä kova Meksikoon reissaamiskuume ja tämä vaan auttaa asiaa. Mitkä värit ja kuosit!

 

 

Easy

Easyn kakkoskausi oli musta ekaakin parempi. Elämänmakuista, rohkeaa ja ah niin samaistuttavaa kerrontaa. Voisin katsoa tätä kolme päivää (tai kaksi kautta) putkeen.

 

----

 

Itse joudun viettämään joulupyhät ilman sarja- ja leffamaratooneja. Meidän suorittajasuvussa sellaiset eivät ole ikinä kuuluneet jouluun, hah!

Onneksi välipäivät aion makoilla ystävien sohvilla, joilla tällainen ajanviete ehkä on jopa sallittua.

 

 

Kommentit

saanahan (Ei varmistettu) http://thejulystories.wordpress.com/

Nyt tuli vinkit tarpeeseen, kun oon etsinyt uutta katseltavaa joulun välipäiville - kiitos!

Easyn kakkoskausi oli tosiaan ykköstäkin parempi :) Frida on jäänyt näkemättä, pitääpä katsoa.

iidis
Varpain jaloin

Frida <3

Pikkuapa

Kiitos! Nää tuleekin tarpeeseen nyt kun on aikaa vaan katsoa netflixiä, liian usein menee pieni ikuisuus etsiessä oikeasti hyvää katsottavaa. :)

Kommentoi