Neulemallisto Donna Wilsonilta

visual diary

Sisustustuotteisiin erikoistunut Donna Wilson julkaisi juuri ekan neulemallistonsa.

Itse pukeudun talvella kolmeen kerrokseen kesävaatteita koska oikeastaan vähän vihaan neuleita: ne pistelevät, niissä tulee aina hiki ja ne ovat jotenkin nihkeitä päällä. En ymmärrä tyyppejä jotka fiilistelevät 100% villaneuleitaan.

Pahin painajaiseni on paksu villainen pooloneule. Aaaargh, hiki JA VIELÄ kuristava tunne kaulassakin.

Noniin, se siitä avautumisesta. Varmaan melkein kaikki muut tykkäävät neuleista. Ja tykkään minäkin näistä. Ihania kuoseja ja värejä.

-----

Donna Wilson  launched her first knitwear collection. Looking good!

Kommentit

eviela
NOT A Wonderland

Itse tykkään neuleista, MUTTA en villaisista. Itsellä ei iho kestä villaa, joten käytän esmes puuvillaneuleita (suosikkini). Puuvillaiset neuleet todennut täysin kutiamattomiksi ja silti kauniiksi :)

saarah
visual diary

Puuvillaneuleita mäkin voin käyttää, onneksi :) Kokovillainen on hhhhhrrrrrhirveä.

eviela
NOT A Wonderland

Kokovillaiset on kyllä aika kamaluuksia. Etenkin mun iholle, ko se 1% villaa on jo kamaluutta :D Itsellä tosiaan jotkut akryylitkin on välillä liian ärsyttäviä, onneksi ei kaikki niin on talvella vähän helpompi etsiä vaihtoehtoja varusteisiin.

paulahelena
ALUAP

siis noi kaulaliinat! enkestä! kaula-asiat ylipäätään on mun heikkous ja sit viel tommosia!

saarah
visual diary

Joo, noi kaulaliinat on niin IHANIA. Ja oikeestaan kalliiseen huiviin sijoittaminen on ehkä vieläkin viisaampaa kun neuleeseen. Ainakin mulla on 5-7 vuotta vanhoja huiveja käytössä, neuleita ei niinkään.

Kommentoi