Odotettu yhteistyö: otherstories & Lykke Li

visual diary

Oi, tätä olen odotellut!

Lykke Li:n ja otherstoriesin yhteistyömallisto saapuu myymälöihin ja nettiin HUOMENNA!

Yksi juttu vaan: milloin saatais Otherstories Helsinkiin? Ois jo aika. Olen ihan koukussa niiden vartalorasvoihin!

-----

Lykke Li x otherstories collaboration

is out tomorrow! Yay!

Kommentit

Kanelibasilika

Ostin keväällä Berliinistä Moroccan mint body mistiä, joka oli aivan ihanan tuoksuista! Matkassa oli pelkät käsimatkatavarat ja pieni pullo meni ja loppui, nyt pähkin miten ehdin ensi marraskuussa työmatkalla Tanskaan nappaamaan muutaman minuutin töiltä, että ehdin Köpiksen kauppaan hamsteroimaan! :) 

saarah
visual diary

Oh, joo, mullakin on suosikkirasva just lopussa. Pitänee laittaa suunnitteille Tukholman reissu (tai sit tilata netistä.) :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Hmmm, tekispä mieli pitää mölyt mahassa, mutta enpäs jaksa: milloin Lykke Listä tuli näin kaupallinen? 

Esiintyi taannoin jopa automainoksen (!) kasvona!

saarah
visual diary

Kai se levynmyynti on näinä aikoina sen verran pientä, että täytyy olla myös muita keinoja hankkia elantonsa?

Laura Pollari
Laura de Lille

En tiedä, mutta aika hurjaa nähdä ns. indietähti Peugeotin konepellillä kiemurtelemassa! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä tää on vähän tälläistä "Mitä Skrillex tekee Flowssa"-tyylistä valitusta. En tiedä miksi indiekulttuurin ja massakulttuurin välille pitäisi jotenkin tarkoituksella vetää näkyvä raja, että nämä ihmiset eivät saa tehdä näitä asioita syystä x.

Laura Pollari
Laura de Lille

Hehee, no en skrillexeistä tiedä tuon taivaallista, mutta aikamoinen mielikuvitus noilla ranskalaisilla markkinamiehillä!

Kelleköhän tuota autoa myydään?

Hosuli
Hömppäblogi

Musta vähän ikävää tässä(kin) yhteistyössä on se, että se auttaa H&M:ää muokkaamaan alabrändiensä ilmettä jotenkin siistimmiksi ja sellaisiksi, ettei lapsityövoimakuviot ynnä muu epäeettinen ja -ekologinen toiminta muistu kuluttajien mieleen. H&M on saanut osansa kohuista, mutta & Other Stories ja COS porskuttavat tiedostavien kuluttajienkin ryhmässä mukavasti, vaikka ne tehdään käsittääkseni ihan samoissa Bangladesh-tyyppisissä tehtaissa. Höh ja pöh. :/

saarah
visual diary

Mä olen aika realisti näissä asioissa. Starat, niinkuin muutkin ihmiset, tekee asioita varmasti rahan takia. Koska ei se niillekään kasva takapihan puissa.

Ehkä autoa myyvä Lykke Li olisi oudompi (mainosta tosin en oo nähnyt), mutta ruotsalaiselle merkille vaatemalliston tekevä muodista kiinnostunut ruotsalainen pop-tähti ei oo musta yhtään outo kombo. Hyvä vaan!

 

Kommentoi