Oho. Hups.

visual diary

Bloggaamisessa on yksi paha puoli.

On tiettyjä asioita, joita en voi jättää raportoimatta, koska jäisin kiinni kuitenkin. Niinkuin vaikka sen, että hupsista heijaa,

ostin uudet silmälasit.

Olin puolitoista viikkoa sitten avajaisissa, jossa eräällä tytöllä oli hienot rillit. Menin nykäisemään hihasta ja kysymään niiden alkuperää. Tuttu optikkoliike, mutta kaksi vuotta sitten hän oli ne hankkinut. Voih. Menin kuitenkin liikkeeseen heti seuraavana päivänä,

ja kappas, siellä komeili vielä yksi kehys. Ja viikon päästä siitä kehys komeilikin jo omassa päässäni.

Joku saattaa muistaa yhteistyökamppiksen, jonka tein loppukesästä Specsaversin kanssa. Sain silloin uudet rillit ja kääk, tulipa tuhlaajapoika-olo kun hankin jo toiset näin lyhyen ajan sisällä. Onneksi ystävä lohdutti: Mutta rillit on sun juttu. Ethän sä käytä samoja vaatteitakaan joka päivä.

Helpotti.

Ja niin piristävää, miten ihan eriltä sitä näyttää yhtäkkiä kun tumman sijaan kehys onkin ihan vaalea.

-----

Rillit: Giorgio Armani / La Lunette.

-----

Ooooops. I bought new glasses.

 

Kommentit

paulahelena
ALUAP

ja sitäpaitsi jos toiset sai ilmaseks niin sehän on ihan bonusta vaan! ja on noi niin hienot että kannatti todellakin ostaa :)

saarah
visual diary

Kiitos! No niin mäkin vähän ajattelin :)

Laura T.
M O L

Kaunotar!! Totally worth it.

 

Laura

saarah
visual diary

Kiitos ihana <3

eviela
NOT A Wonderland

Todella upeat ja sopii sinulle kuin nakutettu! :) Itselläkin tarkoitus pitää kaksia rillejä, kunhan pääsin vakituisiin voimakkuuksiin (nyt käytän siis vääriä voimakkuuksia, koska silmissäni on krampit, eh): tummia ja vaaleita myöskin. Itseltäni löytyy molemmat onneksi jo kaapista eli pelkkä linssien vaihto molempiin riittää. Nyt tämän myötä tuli vain hinku kokeilla myös pyöreämpiä laseja.. Pentele ;)

saarah
visual diary

Kiitos paljon! Ja pahoittelut rillikuumeen nostattamisesta ;)

Joo, on kyllä kiva että on kahdet kehykset, varsinkin jos ne on erilaiset.

On kivat rillit! Nyt tuli itsellekin hieman silmälasikuume..

saarah
visual diary

Kiitti!

Tiedän tunteen ;)

Paloma (Ei varmistettu)

Viehättävät rillit!

Ja rilleistä kenkiin: löytyisikö vinkkejä Lissabonin kenkäputiikkeihin? Reissu tiedossa Portugaliin ja tähtäimessä löytää uudet laatutöpökkäät syksyksi. :) (Muitakin must do/eat/shop -vinkkejä otetaan ilolla ja kiitoksien kera vastaan)

saarah
visual diary

Kiitos!

Kovin paljon shoppailuvinkkejä mulla ei Lissaboniin ole. Yksi kenkäoutlet on tiedossa, yritän kaivella osoitetta jostain :)

Evita (Ei varmistettu)

Nää on kyllä mielettömän kivat! Voinko kysyä rillien mallin nimeä?

saarah
visual diary

Kiitos!

Valitettavasti en osaa snaoa mallista mitään. Ovat siis Armanin ja kuulemma parin vuoden takainen malli. Jos pääset La Lunetteen Helsinkiin käymään, he varmasti osaavat kertoa tarkemmin :)

Kommentoi