Oispa juhlia

visual diary

Kyllä mä ostaisin tän (ihanuuden) jos ois vaan joku paikka missä tätä käyttää.

Ah, miten tuttu ja tavallaan masentava lausahdus. Melkein aina kun kiertelen vintagekauppoja, eteen osuu juuri tällainen tilanne. Joku ihanuusmekko, yleensä juuri kimaltava ja paljetein varustettu, joka houkuttaisi ihan kamalasti, jää rekkiin koska ei ole mitään tilaisuutta jossa sellaista käyttäisi.

Nämä Electric Feathersin vaatteet ovat vähän sama. Niin ihania, mutta kun ei ole elämässä tarpeeksi juhlatilasuuksia.

Hitto vie, pitäisi vaan alkaa itse järkätä juhlia, joihin on pukukoodina kultaa, kimallusta ja överiä.
Tai sitten opetella viipottamaan arjessa paljettimekoissa välittämättä siitä, näyttääkö ylipukeutuneelta tai siltä, että on eiliset juhlavaatteet vielä päällä.

Muotiviikkojen mallistoja selatessani huomasin myös että aika monella merkillä oli tarjolla ensi kesäksi hopeahousuja. Itse voisin taas ottaa nämä KULTAHOUSUT ihan milloin vaan kaappiini. Ihan täydelliset!

----

Loving these shiny pieces by Electric Feathers.

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Niin masentavaa mutta totta! Pitäisi ryhtyä New Yorkin kermojen sisäpiirirouvaksi... tai sit vaan kasvattaa itsevarmuutta ja olla välittämättä. (Omalla kohdallani ensimmäinen on todennäkösempi. :D)

saarah
visual diary

Hah, niin totta!

Muistan ikuisesti kun menin kerran arkena paljettimekossa töihin ja joku tokaisi hississä: mä menisin tollasessa baariin. Ei varmaan pahalla tarkoittanut, mut jäi sellanen olo et olin ihan vähän ylipukeutunut :D

Jaana K

Mä kaipaisin vaatekaappiini kultahametta, eikä sen käyttöön edes tarvitsisi juhlia! Harmaa villapaita,  mustat paksut sukkahousut ja maiharit -> täydellistä. Yhtään hyvää ei oo vaan tullut vielä vastaan.

saarah
visual diary

Oi, kuulostaa ihanalta asulta! Toivottavasti tulee vastaan :) Nythän on aika paljon kultaa ja hopeaa kyllä ollut eri mallistoissa...

Jaana K

Niin on! Mutta se täydellisen löytäminen onkin ihan eri juttu :D

Marikaxoxo (Ei varmistettu)

Hei katsos kun se meneekin näin päin: ostat tuollaisen kimaltelevan ihanuuden valmiiksi kaappiin (vaikka juhlia ei siis vielä ole tiedossa). Maailmankaikkeus (tai jokin muu "korkeampi voima") huomaa tämän hienovaraisen vihjailusi, ja johan alkaa pian kutsuja sadella... Usko pois, toimii - kannattaa kokeilla!! ;)

saarah
visual diary

Ahaaaa, näin se meneekin :D

Tosin ostin puolitoista vuotta sitten tosi hotin pikkumustan ja vielä ei oo kertaakaan ollut sillekään käyttöä. Alkaa loppua usko universumiin :D

Pax
Liikehdintää

Huomaan kanssa kirppiksillä katselevani mekkoja ja muita tosi käytännöllisiä juttuja sillä silmällä. Voisihan sitä pukeutumista pikku hiljaa hilata siihen suuntaan. Tunnen nyt jo syyllisyyttä niistä vaatteista, jotka ovat kaapeissa käyttämättä ja oikeasti tarvitsisin esimerkiksi housut, mutta onhan noi kauniit vaatteet vaan niin paljon - kauniimpia.

saarah
visual diary

Näinhän se menee :) Mulla on kans tosi paljon kesävaatteita ja sit ehkä kolme villatakkia ja kahdet farkut talveksi. Suomessa olikin tosi kätevä vaatekaapin sisältö kun suurimman osan vuodesta on kylmä :D

uiui (Ei varmistettu)

jätin kirpputorille viiskytluvun häämekon, oli edullinen, oli superkaunis (sellainen, jonka piirtäisi jos pitäisi piirtää häämekko), mutta sitten.. tuskinpa sitä ikinä naimisiin menee.

(vaikka tosin kehittelin jo jotain laimeeta performanssiesitystä, niin olisi ollut syy ostaa mekko. huoh!)

saarah
visual diary

Voi ei! Mulle tuli tästä myös mieleen kaikkien aikojen suosikkijaksoni Frendeistä:

 

:D

ChristinaChaneleon
Chaneleon

Miksi aina myös tuntuu, että niitä täydellisiä juhlamekkoja löytyy, kun juhlia ei ole tiedossa, eikä budjetti anna tekosyymarinalle mitenkään periksi – ja sitten, kun ne juhlat olisi kerrankin tulossa, ei oikeanlaista vaatetta löydy sitten mistään ja päätyy hankkimaan jonkun laimean hätäratkaisun. Möh. 

Ihania kulta-asioita. Nam. 

saarah
visual diary

Joo, oon huomannut ihan saman! Kai pitäis vaan haalia ne kaikki ihanat juhlavaatteet kaappiin ja alkaa sit itse järkkäillä juhlia :)

TiaB (Ei varmistettu)

kulta tai hopea houst vois yhdistaa simppeliin mustaan tai valkoseen toppiin ja menna toimistoon!

Hattori Hanzu (Ei varmistettu)

Ihania vaatteita nuo kuvien koltut! Mä käytän ihan surutta kultasia housuja esim valkosen t-paidan ja henkäyksen kevyiden kaulakorujen kanssa arjessa. Löytyy multa hopeisetkin pöksyt...ja pronssiset, mut ne taitaakin muuten olla hävinneet jonnekkin. Paljettejakin menee arjessa (ei kyllä ehkä kultasten tms housujen kanssa, iiks), yleensä yläosissa ja muuten arkisempien hameiden/alaosien kanssa. Rohkeasti kokeilemaan, elämä on turhan lyhyt pelkääkseen muiden mielipiteitä! Amen. Kiitos blogista! :)

t.Ennen niin hiljainen blogin seuraaja

Kommentoi