Osta mun juliste (ja muuta ihanaa) Design District Marketista

visual diary

Pikainen menovinkki:

Mun This might be your year kalenterijuliste ja paljon muita kivoja joululahjaidiksiä DESIGN DISTRICT MARKETissa tänään 22.11.2014 klo 10-18, Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3.
 
Mukana:
 
2OR+BYYAT, Aarrekid, Acolyth, Aito Helsinki / Bow Before, Alnilam, Arela, by Marja / Muotitalo Marja Collection, common, DesiPeli Oy, EDEL City, The Empire Helsinki, ESCAPIST / SIRKUS & KUMPP., Everyday Design, gTIE, Gudrun Sjödén, Harakanpesä Shop, Harri Syrjänen, Ilona Pelli Oy, Katri/n, Kultaseppä Claes Nyström, Leni Store, Life Art Oy, Liike / Nomen Nescio, Limbo Boutique, Lumi Accessories Oy, Lokal, Miia Magia Design, Miun, Napa & Paja, OKRA / Kiss kiss ja Studio Helleaalto, OVVN, Paloni, Papershop, Private Case Oy, Proloque, Raw North, SUPERYELLOW, titiMadam, Union Design & Upload Audio.

Mun julisteen löydät Papershopin pöydästä.

Ja jos et ehdi tänään Design District Marketiin, lisää julisteita (ja myös vaatteita) on kaupan Kaapelitehtaalla 6.12, jolloin olen myymässä Ornamon joulumyyjäisten yhteydessä järjestetyssä Blogger´s market -tapahtumassa. Nähdään viimeistään silloin!

------

My This might be your year -calendar poster is making it very first appereance today at DESIGN DISTRICT MARKET,

10-18, Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, Helsinki.

Kommentit

Ihan mahtavan hieno! Tahdon :) Minkä hintainen tuo on ja saako sitä mistään noiden tapahtumien jälkeen? Saattaa olla että pääsisin 6.12. Helsinkiin, mutta jos en niin onko peli menetetty?

saarah
visual diary

Kiitos!

Voin kyllä postittaa sulle julisteen, jollet pääse Kaapelille. Hinta on 17€ plus postikulut :)

PolarBite (Ei varmistettu)

Heippa,
ihan mainio kalenterijuliste, voisin ottaa niitä 5 kpl jos onnistuu etänä, en tiedä pääsenkö 6.12. hakemaan ? t. Jaana

saarah
visual diary

Jes, onnistuu! Laitan sulle meiliä :)

anniru (Ei varmistettu)

Täytyy kyllä sanoa, että oot todella lahjakas siinä mitä teet! :-)

Halusin vain tulla kertomaan, että sinun insipiroimana minäkin aloitin hyvin pitkästä aikaa taas rennon piirtelyn. Alku on lähtenyt vähän haparoivasti käyntiin, mutta olen sentään aloittanut, ja vihkooni on ilmestynyt jo muutamalta päivältä kuvituksia. Kiitos siis tämän hienon jutun jakamisesta ja piirtelyn hienouden muistuttamisesta!

saarah
visual diary

Kiitos!

Oikeasti, mulle tuli todella hyvä mieli tästä kommentista. Ihana jos pystyy inspiroimaan jotain näin ruudun välityksellä :) Onnea piirustusharrastukselle, toivotaan että siitä tulee tapa!

Kommentoi