Paras syväpuhdistava shampoo

visual diary

 

 

Tiedättekö sen tunteen, kun on käynyt kampaajalla jonkin aikaa sitten ja periaatteessa tukan pitäis olla ihan ok, mutta yhtäkkiä se tuntuu taas elottomalta ja kuivettuneelta? Nostan ainakin oman käteni, TIEDÄN TUNTEEN!

Käytän paljon muotoilutuotteita: muotovaahtoa, kuivashampoota, lämpösuojaa ja satunnaisesti muitakin tököttejä. Vaikka pesen tukkaani 3-4 päivän välein, toisinaan tuntuu ettei se puhdistu kunnolla kuitenkaan ja tuntuu kuivalta ja elottomalta ja tekee mieli pätkäistä (taas) latvoista 10cm. 

Tiedän käyttäväni kuivashampoota vähän liikaakin, mutta se on ainoa tuote, jolla saan ohuesta tukastani kivan (ja pesuvälin venytettyä useampaan päivään). 

 

 

En ollut muistanut syväpuhdistavien shampoiden olemassaoloa vuosikausiin, kunnes eräänä päivänä se iskeytyi tajuntaani. Lähdin shampoo-ostoksille, mutten tiennyt mitä syväpuhdistava shampoo olisi englanniksi tai portugaliksi. Deep cleansingin tosin tiesin, mutta kun yritin kysellä shampoota, joka pesee tosi kunnolla, myyjä katsoi minua vähän oudosti. Kaikki meidän shampoot pesee kunnolla. 

 

 

Jossain vaiheessa pääsimme yhteisymmärrykseen siitä, mitä olin hakemassa AA, YOU MEAN DETOX SHAMPOO! Sitten hän suositteli minulle tätä Phytoneutren syväpuhdistavaa shampoota.

 Käytän shampoota nyt pari-kolme kertaa kuussa ja se on aivan supertuote. 

Tukasta tulee superpuhdas ja pehmeä, ei kuitenkaan sellainen liian littana, kuten monilla hoitavilla shampoilla. Ja tukasta lähtee todellakin kaikki muotoilutuotteiden jämät ja latvatkin tuntuvat pehmeiltä. Shampoon tuoksu on ihanan eukalyptusmainen. 

Iso suositus siis tuotteelle, jos etsit vastaavaa. 

 

 

Lisää tukka-asiaa:

Suosikkikuivashampooni

Koko tukka luonnonkosmetiikalla

Shampoopalat

 

----

 

If you´re as addicted to dry shampoo as I am, I highly recommend this deep cleansing shampoo from Phytoneutre.
It´s super!

 

 

Kommentit

Siiri / Pilkettä-blogi (Ei varmistettu) http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta/

Syväpuhdistava on must! Käytän itse viikottain, vaikka muotoilutuotteita kuuluukin niukasti. Itse olen taas sellainen pitkän tukan "vaalija" että meinaan ylikuorruttaa hiukseni hoitoaineella ja sekin kertyy ja latistaa. :P

Omia suosikkisyväputsareitani ovat Iherbistä saatavat Giovanni Golden Wheat Deep Cleanse ja Avalon Organicsin Clarifying Lemon Shampoo. ;)

saarah
visual diary

Totta! Mä kans käytän talvisin noita hiuksiin jätettäviä hoitoaineita (ihan latvoihin vaan) ja ne kyllä kans tuntuu tosiaan kertyvän ja latistavan. Kiitos shampoovinkeistä :)

minerva626 (Ei varmistettu)

Haluun kanssa hyvän syväpuhdistavan shampoon! Mulla myös lättänä ja ohut tukka, ja tällaista oon metsästellyt. Tätä ei kai saa Suomesta...? :/

saarah
visual diary

Google varmaan kertoo josko jostain nettikaupasta löytyis :)

Elinakoo (Ei varmistettu)

Fairy! Fairy on paras syväpuhdistava shampoo :D Tai ruokasooda :)

saarah
visual diary

Mä oon kuullu ton fairy-jutun, mut en oo koskaan uskaltanu kokeilla :D

Elinakoo (Ei varmistettu)

Ruokasoodan tiedän toimivan, ihosta. Fairya olen kokeillut pari kertaa ja sillä tulee todella, todella ilmavat hiukset! Itsellä on sellainen ns. perinteinen suomalainen hiuslaatu ja käytän todella vähän mitään aineita, pesen palashampoolla yms. joten koen harvemmin tarvitsevani syväpuhdistavia tuotteita. Kun olen tarvinnut, olen käyttänyt näitä. Toimivat oikeasti ihan hyvin :) Ainakin hätävarana.

Plop (Ei varmistettu)

Fudgella on erikseen syväpuhdistava shampoo, jonka nimessäkin on Detox http://www.akanepumpuli.fi/tuote/fudge-detox-syvapuhdistava-shampoo/

Mä muuten inhoan sitä miltä hiukset tuntuu kampaajalta tullessa. Värjään parin kk välein ja jotkut kampaajat tuntuu olevan huolimattomia väriaineen huuhtomisen kanssa, koska takaraivo jää kutittamaan. :-/

Kommentoi