Parhaat pikkujutut just nyt

visual diary

Apua, kuinka innoissaan voi ihminen ollakaan tulevasta keväästä? Ainakin niin, että kaikki keltainen ja oranssi vetoaa juuri nyt. En malta odottaa päiviä siihen että on taas pidempään valoisaa, ei tarvitse sukkia ja voi istua auringonlaskupaikoilla ILLALLA eikä palele. Oi, sieltä se kevät tulee. 

Tässä kokoelma muita asioita, josta tällä hetkellä innostun: 

1) Se tosiasia, että kun on opiskelija, TÄYTYY ostaa muistikirjoja. Ja käyttää niitä myös. Mulla on edelleen esim. vuoden 2013 Nykin reissulta ostettu muistikirja, jota en oo raaskinut käyttää (raahasin sen tosin Lissaboniin asti hyllyyn tyhjänpantiksi). Mutta näiden kahden jälkeen se on seuraavaksi vuorossa. Muistikirjat FNAC:in paperiosastolta.

2) Eräässä kivassa olutbaarissa on niin hienoja lasinalusia, että saatoin ottaa pari niistä mukaan. Meillä on lasinen sohvapöytä, eli näille on todellakin käyttöä. Cerveteca Lisboa, Praça das Flores 63, Lissabon. 

3) En syö lihaa, joten B12 on tärkeä juttu. Tämä vitamiinisuihke (!) maistuu aprikoosilta ja muistan sen joka aamu, koska se on naamavoiteen vieressä. Sain Nordic Health B12 Boost -suihkeen testiin blogin kautta. 

4) Inkiväärikarkit! Oikeastaan en suosittele näitä kenellekään, koska sitten näihin on ikikoukussa. Lähetin juuri äidilleni Suomeen asti satsin näitä, koska joululomalla siirsin tän koukuttumisen hänellekin. Sina Ginger Candy -sponsorit siis erittäin tervetulleita!

5) Appelsiinit! Aina Suomessa kun osti appelsiineja, ne oli joka toisen kerran tosi hyviä ja sit joka toisen kerran kuivakoita ja mauttomia. Ei täällä vaan. Voisin syödä näitä sata päivässä (jos joku kuorisi). 

6) Hehku. Aina jos joku sanoo mulle "sun iho näyttää tänään hyvältä", myhäilen tyytyväisenä itselleni "suht terveitä" elämäntapojani, vaikka totuus on itseasiassa tässä: Lumene illuminating & smoothing primer.  

7) Kukat. Koska ne on nättejä ja keväisiä ja keltaisia. 

8) Kaarituettomat rintsikat. Ei ehkä tarvi selittää. AH!

----

Best little things right now. 

Kommentit

Haha, Cervetecan lasinalusia on lähtenyt mukaan munkin taskuun... :D ihania! Ja kevät, tulis jo.

saarah
visual diary

Mitäs laittaa niin hienoja lasinalusia :D Onneks noi taitaa olla kertakäyttösiä niin ei oo niin rikollinen olo :D

villenkulma
Villenkulma

Kirjoitus oli ihana lupaus keväästä, tulispa se jo pian! Vaikka on se talvikin ihan kiva. :)

saarah
visual diary

Niinpä! Kevät on kyllä ihanaa aikaa :)

Susann
Eleganssi

Ihana teksti! Kuorisipa joku tosiaan hedelmät puolestani. Sain sentään joululahjaksi uuden veitsen, joka päihittää appelsiinin sekunneissa. Välittämistä sekin!

Kommentoi