Pariisilaista BB-teetä

visual diary

Pari kertaa vuodessa täytyy ottaa yhteys Pariisiin ja Kusmin teemyymälään.

Yleensä se hoidetaan kimppatilauksella, joka laajenee kymmenien viestin mittaiseksi viestiketjuksi, jossa jokainen kuvailee suosikkiteemakujana ja muut yrittävät selostuksesta arvailla tykkäisivätköhän samasta mausta. Sitten joku hermostuu ja sanoo: deadline huomenna, nyt loppuu se arpominen.  (Onko kukaan muu huomannut sitä, miten FB:n ja Whatsappin jne myötä kaikki mitä yksinkertaisimmatkin asiat paisuvat nykyisin mielettömiksi viestiketjuiksi jossa puidaan kaikkea mahdollista maan ja taivaan välillä?)

Mitä nää on?

Tällä kertaa päädyin kahteen vanhaan suosikkiteehen, Anastasiaan ja Prince Vladimiriin ja yhteen uutuuteen: Almond Green Tea. Tähän uuteen tuttavuuteen olen jo vähän koukussa: vihreä tee ja manteli. Ei voi mennä vikaan sillä yhdistelmällä. Ja plussana ehkä kauneimman värinen purkki koskaan.

Kusmin teetä myydään Suomessa aika harvassa paikassa. Itse hamstraan tätä Tallinnan Kaubamajasta tai laivalta, lentokentiltä ja sitten netistä. Kimppatilauksessa melko korkeat postikulut jakaantuvat kivasti ja tarpeeksi kun tilaa, saa vielä tilaajalahjankin. Yleensä se annetaan meidän jengissä sille, jonka hermot on kestänyt hoitaa koko tilaus.

Ja nettisivujen mukaan merkillä on myös uusinta uutta: BB-teetä! Beauty Beverage, niin ne sanoo. Hah!

-----

I love love love Kusmi tea.

Kommentit

Kissankieli
Hello Dolly!

Purkit ovat kyllä kauniita ja utelias kissa myös!

saarah
visual diary

Kissa kiittää :)

Joo, noi purkit on kyllä ihania. Tyhjiäkään ei vaan raaski heittää pois.

Lotta ja Lempiruoka (Ei varmistettu) http://www.lempiruoka.blogspot.fi/

Minä juon todella harvoin teetä, mutta Kusmia ostan joskus matkoilta ihanien purkkien ja nimien ja musliiniteepussien takia. Ikisuosikkini on myös Anastasia, mutta helmikuussa innostuin ostamaan Nykistä sen lisäksi BB Detoxia. Ja jos nykyään maanantai tuntuu viikonlopun jäljiltä vähän tahmealta, niin kummasti kupillinen BB Detoxia saa olon kohenemaan. Auringon lisääntyessä olen tehnyt siitä myös jääteetä sitruunan kera.

saarah
visual diary

Ooh, täytyypä liittää se seuraavaan tilaukseen!

Tai sitten alkaa haaveilla aktiivisesti kesälomareissusta Pariisiin. Kusmi-liikkeessä kun oli ainakin viime kesänä komea miesmyyjä joka kaateli ilmaista jääteetä asiakkaille maistiaisiksi :)

Kommentoi