Pidä tunnin tauko

visual diary

Tykkään sateesta,

mutta vaan silloin, kun voi istua sisällä ja katsella sitä mahdollisimman suurista ikkunoista.


Tykkään kahvista,

mutta vaan ulkomailla, koska se maistuu jotenkin erilaiselta ja koska juon sitä aina vaan reissussa, siitä tulee erityinen olo.


En tykkää

Matthew McConaugheystä koskaan. (Sori Matthew, jos luet tätä, en tiedä miksi meidän kemiat menee niin ristiin. Olen pahoillani että alan aina yhden ystäväni kanssa hiprakassa riidellä siitä onko Matthew hottis vai ei. Musta vaan ei.)

-----

Annoin Matthewlle kuitenkin mahiksen ja katsoin (tai osittain vain kuuntelin) tunnin kun Matthew katsoo sadetta ja juo kahvia ja höpisee.

-----

Tutkimuksetkin tietävät, että tauot ovat hyvästä. Ja kahvin juonti.
Ja se, että muuttaa pinttyneitä mielipiteitään.


Matthew, ootkin ihan ok. Aion tänään katsoa jopa ehkä Muuttohaluttoman poikamiehen ihan uusin silmin.

Koskaa sataa ja koska Netflix.

-----

Matthew McConaughey drinking coffee and watching rain. For an hour.

Kommentit

Saara_hki (Ei varmistettu)

Anna mahdollisuus myös True Detectivelle! Matthew on aika ässä siinä. Toimii varsinkin sadepäivinä (tosin on välillä vähän pelottava että kissa kainaloon kun katsot) ;)

saarah
visual diary

No nyt niin moni on hehkuttanut tota, että pitänee antaa mahdollisuus hänelle myös teeveessä.

Toivottavasti kissoja ei pelota :D

valpurrr (Ei varmistettu)

Olen melkeen sata varma, että tuo sarja muuttaa käsityksesi tästä miehestä. Muuttohaluton poikamies ei. :)

saarah
visual diary

Kaikki on nyt samaa mieltä tosta sarjasta :) Sen täytyy olla hyvä!

Yhdyn edelliseen, eli True Detectivessä Matthew oli huikea, mutta muuten en ole oikein lämmennyt hänelle.. Syytä en tiedä, mutta joku siinä mättää.

saarah
visual diary

Mulle mättää sen liian kihara tukka (ah, olenpa syvällinen) ja puhetyyli. MUTTA annan mahiksen hänelle :)

Toimitus
Toimitus

Anteeksi mitä? Et tykkää lähtökohtaisesti Matthewistä? Okei, hänen Oscar-partansa oli vähän ug-leeeey, mutta siis, Matthew on sata kertaa parempi kuin joku Ryan "nahkahanska" Gosling.

t. Julia

saarah
visual diary

Ymmärrän suivaantumisenne, hyvä toimituksen jäsen, MUTTA joku tossa miehessä vaan mättää ja pahasti. Tosin nyt täytynee alkaa kai katsoa häntä uudella tavalla :)

Helmi K

KIITOS tästä. KIITOS KIITOS KIITOS.

( Ja hei, ei mitään Muuttohaluttomia poikamiehiä!! True Detective, Mud, Interstellar, On aika tappaa, Dallars Buyers Club.)

saarah
visual diary

Ole hyvä, ole hyvä :)

Ja kiitos tuosta listasta. Alan käydä sitä läpi.

Helmi K

Mikä mahtaa olla tilanne?

saarah
visual diary

Ou nou, en oo vielä ehtinyt :D True Detectiveä yritin jo alkaa katsella mutta HBO Nordic ei toiminut :(

Sanph
Sanph

Mä en tiiä, mikä mua kans tökkii Matthewissa. Ja asiaa ei kyllä ainakaan auta vahvaksi pinttynyt mielikuva hänestä nahkahousujalkaisena strippibaarin omistajana (joo-o, katoin darraleffana Magic Miken sunnuntaina)...

Mutta, annan hänelle mahdollisuuden. Illan rauhoittumiseen katson ja kuuntelen tuon tunnin pätkän tänään.

saarah
visual diary

Ou nou, mä en halua katsoa tuota leffaa :D :D

 

Toivottavasti toimi illan rauhoittumissoundtrackkinä :)

aannukka

Pakko jauhaa samaa kuin muutkin: ennen Matthew sai mussa aikaan järkyt inhon väristykset, mutta True Detective muutti kaiken! Nykyään hän on musta jopa vähän kuuma. Pitääkin katsoa/kuunnella tämä illemmalla. 

saarah
visual diary

Hitto, mun täytyy niin alkaa katsoa tota sarjaa!

ikkiam
LUOMA

Allekirjoitan! Ainakin osuuden kahvista ja sadepäivistä sisällä ja siitä, että kohta voisi olla sen tauon paikka. Juuri lounaalta tullessani mietin take away-kuppi kädessä miten ihanaa on NOKKAMUKI, jossa on KAHVIA. Lapsuus ja aikuisuus samassa. (Joskin rakastuin kahviin 5-vuotiaana, mutta kuitenkin!)

True Detective, aannukkan kommenttiin viitaten, kyllä osui ja upposi ihan täysin, en kyllä tiedä johtuiko se Matthew'n hottiudesta vai loistavasta kässäristä ja visuaalisuudesta. Tätä voikin miettiä TAUOLLA. Hot or not, siinä vasta pulma.

saarah
visual diary

Oh, mä aloitin kahvin juomisen vasta yli kakskymppisenä ja sit lopetin viiden vuodne päästä. Mutta luulen että piakkoin juon sitä taas ja katselen True Detectiveä :)

Lepi (Ei varmistettu) http://chasingaftermagic.tumblr.com/

Jes Saara Helkala! Yksi ihan mahtava puoli sussa on, että olet valmis vaihtamaan mielipidettä!! <3 :D Arvostan. Kyllä me vielä susta saadaan kunnon Matthew-tykkääjä. True Detectivea ja Dallas Byers Clubia kehiin. Matthew on HOT!

saarah
visual diary

<3

Mielipidettä voi aina vaihtaa :)

Kuvaputkessa

Hehheh, tää oli kyllä paras! Onhan tuo McCounaughey aikamoinen oman elämänsä lehmipaimen. Pakko siitä on silti vähintäänkin jollakin ironisella tavalla pitää, kuten tästä Oscar-puheestakin. "When you got Got, you got a friend, and that friend is you." Ok!

Viime vuosina "Matti" on kuitenkin tehnyt niin hienoja roolisuorituksia, ettei voi muuta kuin arvostaa. Killer Joe (huhhuh..), Dallas Buyers Club (ei hottis, mutta hyvä) ja True Detective, katso jos kestät :)

Kommentoi