Piisamirotta ja mielikuvitusmorsian

visual diary

Tästä se lähti. Sain Instagram-haasteen ja piirsin juhannuksen kauppalistaa niin kauan, etten ehtinyt tsekata rinkasta oliko kaikki tarvittava pakattu. Ei ollut, mutta pärjäsin silti. Oli kylmää ja koleaa, satoi monta kertaa. Lisäksi joku piisamirotta nakersi saunan eteiseen unohdetun suosikkipaitani pilalle yön aikana. Mutta oli ihanaa.

Parikymmentä ystävää, kolme päivää vaan vapaata. Kokattiin salaattia varhaiskaalista, pizzaa grillissä, lettuja muurikalla, raparperipiirakkaa pihamaan antimista. Pidettiin leiridisco ja dj-battle, luonnonkosmetiikka-hemmottelusauna (tästä lisää myöhemmin) sekä hengattiin vaan aikatauluttomasti rönttävaatteissa (parasta ikinä). Siinä sivussa parannettiin maailmaa, keksittiin yksi hyvä bändinimi ja aika monta uutta muistoa. Ja fiilisteltiin sitä, että vaikka vuodet vaihtuvat ja elämät muuttuvat, aina voi vaan hengata yhdessä juhannuksena.

Koska vietin myös synttäreitä, lapset innostuivat keräämään kaikki pihamaan kukat mulle. Tehtiin niistä sitten massiivinen seppele, joka päässä kuljin melkein koko perjantain. Lapset kulkivat perässä, hyräilivät häämusiikkia ja kantoivat hameeni helmaa. Ehkä söpöintä ikinä.

Ensi vuonna sama, mutta parikymmentä plusastetta lisää, pliis.

-----

Perfect midsummer with friends, kids, sauna and food. Plus a little birthday treatment with flowers.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan idyllistä :)

saarah
visual diary

Sitä se kyllä olikin :)

Kommentoi