Pizzaperjantai

visual diary

Yhteistyössä Dr. Oetker

Näin kolmekymppisenä melkeinpä kaikki illanvietto ajoittuu aina lauantai-iltoihin. Perjantaisin kaikki vain haluavat kaatua kotisohvalle työviikon uuvuttamana. Siksi olikin kiva kutsua ystävät kerrankin koolle perjantaina. Siihen olikin kolme hyvää syytä: no ihan vaan ne ystävät, Iisan levynjulkkarikeikka Tavastialla ja Dr. Oetkerin sponssaamat uutuuspizzat.

Mustikkapiirakan, juuressipsien, karkkien ja muiden herkkujen lisänä siis uusia Dr. Oetker Rustica neljän juuston pizzoja (jotka AD tietysti koristeli tuorein basilikalehdin ja kirsikkatomaatein).

Omasta mielestäni pizzassa kuuluu olla paljon juustoa, se kuuluu leikata saksin ja syödä ehdottomasti käsin! Nykissähän nousi skandaali siitä kun kaupunginjohtaja  söi pizzaa aivan väärin: veitsellä ja haarukalla!

Yleensä en juuri valmisruokia syö, koska saan allergiaoireita mm. natriumglutamaatista. Tässä tuotteessa sitä ei onneksi ole. Pisteet siitä. Ja jos tuotteessa on neljää eri juustoa, uppoaa se ainakin tällaiseen juuston ystävään ihan täysin.

Yllätinpä keittiöstä yhden luomubloggarinkin pizzan kimpusta!

Mutta oonkin raskaana, mulla on koko ajan nälkä!

 

Ilta päätyi siis Tavastialle, jossa ihana Iisa esitti uuden levynsä biisejä ja Wino 4ever soitti levyjä. Kun Iisa lauloi hittibiisiään Perjantai, ajattelin:

pitäisi varmaan ottaa perjantai-bailaus takaisin lukujärjestykseen. Viikonloppuhan tuntuu näin paljon pidemmältä!

-----

Dr. Oetkerillä on nyt kisa, jossa omat pizzahetkesi kuvaamalla voit voittaa matkan Italiaan!

Tsekkaa lisää täältä.

-----

Friday night with friends, pizza and Iisa´s gig. Or as we call it in Finland: Pizzaperjantai.

 

 

Kommentit

lepi (Ei varmistettu)

Kiitos kivasta pizzaillasta!

saarah
visual diary

Kiva kun tulit :)

Kommentoi