Pompomit ja boheemit

visual diary

Mitenköhän sun tyyli muuttuu siellä uudessa maassa ja visuaalisessa ympäristössä,

pohti työkaverini minulle ennen Lissaboniin muuttoa. Hah, ehkä alan tosi boheemiksi hipiksi, taisin sanoa. 

Nyt, lähes vuoden jälkeen, huomaan että tyylini on todellakin muuttunut juuri värikkäämmäksi ja boheemimmaksi. Ja myös rennommaksi: en käytä korkokenkiä enää ikinä, en ole niin kovin tarkka pukeutumisesta muutenkaan. Meikkaan vähän vähemmän (käytän enemmän aurinklaseja, siksikin) ja olen muutenkin useammin tätä mieltä: ihan sama. 

Just nyt niin sisustamisessa kuin pukeutumisessa kiinnostaa siis nämä: pieni boheemius ja pompomit. 

Meus -niminen nettikauppa taitaa tarjoilla just kaikkea tätä. Nyt kun ei ole ylimääräistä rahaa, pitää ehkä kaivaa mielen sopukoista se taito, millä tuollaisia pompomeja tehtiin. Koska nuo ekan kuvan säilytyskorit: vaan niin hienot!

----

Loving EVERYTHING from Meus. 

 

Kommentit

EricaK
EricaK

Tarviin.

saarah
visual diary

Sama :D !

iidis
Varpain jaloin

OI, tuo kellonauha on ihana! ja nuo pompom-tossut, niistä tulee mieleen eesmennyt mummoni, joka käytti aina sisällä tossuja, joissa oli tupsu varpaiden päällä :)

Pompom-manian ensihoidoksi pompomien ohje:

Isoja pompomeja varten pahvista leikataan kaksi samankokoista rengasta. Lankaa keritään pahvirenkaiden ympärille kunnes keskellä oleva reikä on ummessa. Leikataan saksilla langat ulkoreunalta ja sidotaan pompom yhteen langanpätkällä ja irroitetaan pahvirenkaat. Sitten tasoitellaan saksilla pompom muotoonsa.

pikkuruisia pompomeja saa tehtyä lankaa haarukan piikkeihin kieputtamalla. Keskimmäisestä välistä sidotaan vyyhti yhteen ja leikataan sivuista auki.

Silkkipaperi pompomia varten paperinippu taitellaan haitariksi, haitarin päädyt pyöristetään, nippu sidotaan keskeltä. Sitten varovasti availlaan ja levitetään kerrokset palloksi.

iidis
Varpain jaloin

Kirjoittelin tuonne oman blogini puolelle vielä kuvalliset ohjeet.

saarah
visual diary

AAAH, jee, miljoonat kiitokset! Alan todellakin tehtailla näitä :)

 

<3 <3

Kommentoi