Postaa kenkäkuva – voita Hai-saappaat!

visual diary

Yhteistyössä Etola

Jo kauan ennen älypuhelimia ja aikaa kun kamera kulki aina mukana, otin jatkuvasti kuvia joita nykyisin kutsuttaisiin varmaankin

kenkä-selfieiksi.

Mulla on näitä kuvia kymmenittäin, viimeisen seitsemän vuoden ajalta. Muistan melkeinpä jokaisen kuvauspaikan tarkasti: samat sandaalit Suomen kesässä, Marokon hiostavilla basaarikujilla, kotona vasta pestyllä lattialla, ekana kesäpäivänä, korkkarit jalassa baariin mennessä, ystävien häissä, kissanristiäisissä, syyskengät sateessa, puhkikäytetyt ballerinat, ryvettyneet kävelykengät kotikadulla, puristavat kiiltonahkakengät juhlissa, kirpparilöytökengät kevätauringossa...


Jonkinlainen kenkäpäiväkirja siis.Niinkuin mitä tahansa kuvia, joila on tarina,  on ihana katsella jäkikäteen.

Siksi haastankin teidät nyt. Postaa kenkäkuva mulle ja kerro missä se on otettu, tuonne kommenttikenttään. Yksi voittaa ihanat Hai-saappaat kevän uutuusvärissä. Odottelen nättiä kesäsadetta, jotta pääsen ikuistamaan omani kenkägallerian jatkeeksi.

LISÄYS: Jos et ole kirjautuneena Lilyyn, kuvan lisätäksesi sen on oltava netissä. Eli jos homma ei millään onnistu, saa osallistua vaikka vaan pienellä tarinalla suosikkikengistä.


Osallistumisaika loppuu 6.4. Ja jos arpaonni ei osu sinuun, Hai –saappaita kevään uutuusväreissä saa Etolasta.Nykyisin kuvailen kenkiä aika laiskasti ja päivitän niitä toisinaan Pinterestiin. Tekisi mieli aloittaa uusi kuvagalleria johon keräisi jotain muuta. Mutta mikä se voisi olla?
 

-----

Give-away of Hai rubber boots. Only in Finland, sorry!

 

Kommentit

Kissankieli
Hello Dolly!

Aivan ihania!! Itse on tullut sattumoisin otettua paljasjalka-selfieitä: ihan kuin pystyisi kuvittelemaan itsensä siihen hetkeen jona se on otettu, muistaa jopa asioita joita on silloin ajatellut. 

saarah
visual diary

Paljasjalkaselfienkin saa postata :)

Murun kera

Uijui! Osallistun, ehkä :) Mut ennen sitä: sulla on noita helmiä pyörän pinnoissa.. Mistäköhän niitä sais? Mulla oli lapsena niitä ja siispä haikailen sellaisten perään :)

saarah
visual diary

Osallistu, joo!

Helmet on exän pyörässä, mut taisin Tigerissa just nähdä vastaavia.

Gigi
Olipahan taas..

Meidän paljasjalka-selfie viime kesänä. Oli kuuma päivä ja kuiskuteltiin salajuttuja lastenhuoneessa. 

Nuo sinun kenkäkuvat on kyllä aivan ihania:)

Mimosa

Kevätkengät jalassa ekaa kertaa, kuva maaliskuun puolelta. Poika näyttää mitä mieltä on ulkoilusta.

Illuusia
Mamabella

Kalman kalpeat jalat ja lempparisandaalit nauttimassa auringosta, muistaakseni viime kesänä. Kohta on taas aika kaivaa nuo sandaalit esiin, ja toivoa että kestävät vielä tämänkin kesän.

Viime vuonna toukokuu oli ilahduttavan lämmin ! Venelaiturilla piknikillä ihanimpien ystävien seurassa kesähamonen päällä. Silloin hymyilytti ! 

Tämä on kai tavallaan huijausta sillä piti postata yksi kuva, mutta kun löytää samankaltaisen jalkojen kuvailijan yksi tuntuu riittämättömältä. 

Paikka jossa kuvat otettu: kaikkialla

 

 

Venlakarpalo

Harrastan itsekin kenkäkuvia aina sopivan tilaisuuden tullen! Tämä kuva on muutaman päivän takainen, kun käytin näitä kenkiä ensimmäistä kertaa talven jälkeen. Kuvaa ottaessa fiilistelin enemmän juuri ostamiani kukkasia, kun kenkiä, vaatteita tai muuta. Minulla on samasta kuvaushetkestä tunnelmaltaan ja visuaalisesti parempia kuvia, mutta tässä kengät ovat vähän paremmin edustettuna :)

riik
3h+kasvimaa

Kevätterveiset maaseudulta! Hyvä on meininki.

Caelia
Caelia's

Converset Firenzessä viime syksynä. 
 

 

Rapatessa roiskuu ja mulla maalatessa vähän enemmänkin... toisinaan myös kengille! :)

saarah
visual diary

Ihan mahtavia kuvia- Ja videokin! Kiitos näistä!

marialovesmikki (Ei varmistettu)

Apua mulla olis tosi kiva kenkäkuva, mutta miten viestikenttään saa ladattua kuvan?!

saarah
visual diary

Tuolla youtube-kuvakkeen vieressä on kuvasymboli, jonka kautta saa ladattua :)

saarah
visual diary

Selvisikin vasta nyt, että ellei ole kirjautuneena Lilyyn, ei näy tuota kuvan lisäyslinkkiä. Pahoittelut! Kuvan on oltava siis netissä, jolloin sen linkin pystyy postaamaan.

En tiennyt tätä, pahus.

Hei ihana haaste! Itsekin näitä joskus digipokkariaikoina tuli harrastettua! 

Mun kuva on vuoden 2008 provinssirockista, tai oikeastaan kotimatkalla Törnävältä keskustaan. Olin päivän vanha 18 vuotias ja kangastennarit oli kivasti mudassa. 

 

Laurau (Ei varmistettu)

En tiedä miten tähän saa kuvan, joten laitan sen nyt linkkinä omasta pinterestistäni....:D

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/10/b7/ca/10b7ca803a21830ea1619ed8...

Toukokuun loppu 2013, oli juuri ollut viimeisen näytön arviointikeskustelussa ja valmistuminen oli varmaan. Marssin suoraan kenkäkauppaan ja ostin viimeisillä rahoilla kuvassa olevat Converset. Fiilis oli mahtava ja olin niiin onnellinen ja vapaa! Tuo sama fiilis tulee ihan joka kerta kun laitat nuo kengät jalkaani.:)

Laurau (Ei varmistettu)

Oliki väärä linkki, mutta kuva oli oikea...
Tää on pinterestiin: http://www.pinterest.com/pin/409686897325163144/

Elina (Ei varmistettu)

Onpa hankala käyttöliittymä, täällä myös tarvitaan apua kuvan lataamiseen. Annoit vinkin YouTube kuvakkeen viereen, mutta on sekin vielä hukassa..
Terv. Graafikko :)

saarah
visual diary

Lisäsinkin tän juuri postaukseen, eli Jos et ole kirjautuneena Lilyyn, kuvan lisätäksesi sen on oltava netissä. Eli jos homma ei millään onnistu, saa osallistua vaikka vaan pienellä tarinalla suosikkikengistä.

veeravilhelmiina

 

Pitääpä osallistua, sillä myös mulla riittää näitä kenkä/jalkakuvia, haha! Tämä on viime kesältä kaverien kotiovelta nappastu, jalassa maailman mukavimmat nahkakenkulit. :)

lepi (Ei varmistettu)

Heip! Osallistumiseni sisältää kengät ja tärkeän sanoman:

http://instagram.com/p/geHrKsLQRc/

mainiomaria (Ei varmistettu) http://www.90daysintaiwan.blogspot.fi/

Ompas mainio kilpailu! Tämä kuva http://4.bp.blogspot.com/-Y_ZpoJH29Mg/UmepPr3YIXI/AAAAAAAAAis/Srhgspn4Xe... on otettu viime vuoden lokakuussa ollessani työharjoittelussa Taiwanissa. Jalassani on maailman ihanimmat rusettisandaalit, jotka olivat suorastaan siunaus Taiwanin kuuman kosteassa ilmastossa! Myös harjoittelukaverini pinkit Hawaianakset on aika ihanat :) Mielestäni kuvan kuitenkin kruunaa juurikin meille ihanaisille naisille suunnattu odotusalue Kaohsiungin juna-asemalla!

veerapu (Ei varmistettu)

En oo siis kirjautunu lilyyn, ja tein Pinterestin ihan tätä varten :D
Kuitenkin, osoite olis tää : http://www.pinterest.com/pin/397231629605530548/

Kesä 2013, piknik ja ruoholla makoilua. Nuo kyseiset Converset ei oo ikinä pettänyt mua, kaupunkilomallakin Roomassa rakkulasaldo jäi nollille ja hyvä niin! Ihana blogi sulla muuten, tänään vasta lueskelin ekaa kertaa.. so far so good ;)

Kommentoi