Presentaatiopaita, Flaksimekko, Houkutin, Nuuhkuhuppari? Minkä nimen saaneita vaatekappaleita omasta kaapistasi löytyy?

visual diary

Niin se vaan menee, parhaat vaatteet on yleensä niitä, jotka saavat erisnimen.

Pienen kyselytutkimuksen mukaan omasta lähipiiristä löytyy mm.  Pelastustoppi, Matkaneule, Brunssihousut, Flaksimekko, Presentaatiopaita, Pyllyhame, Tavoitehousut, Pants that girls love and boys hate, Myyntitakki, Turvamekko, Työhaastattelupaita, Seksipöksyt,  Ammattilaisjakku, Krapulapaita, Lucky Pants, Matkatoppi, Nasu, Pingu, Ghettoverkkarit eli Ghetot, Kreisihousut, Huorabuutsit, Houkutin, Turvaneule, Löllömekko, Myllyverkkarit, Lehmäkalsarit, Nuuhkuhuppis, Aikuispaita, Kulttuurikaapu ja Luumupyllyfarkut


Kuukausi sitten –70% rekistä löytyneet Tiger of Swedenin housut saivat heti ekalla käyttökerralla baarissa nimen Fancy Pants. Näissä on jotain talvista ja jouluista, mutta aion käyttää näitä läpi kevään ja kesän. Miten mahtavaa vaihtelua ainaisille sinisille tai mustille pillifarkuille!

Mutta minkä nimisiä lempivaatteita teiltä löytyy? Tahdon kuulla!

-----

My new Tiger of Sweden pants immediately got a nickname Fancy Pants. Also my friends give weird names to their favourite clothes: Hangover-shirt, Lucky pants, Grown-up shirt etc. Funny!

-----

"Fun" Fact: sunnuntaina pestyt lakanat näköjään on vieläkin kuivumassa pyykkitelineessä. Keväällä ei vaan ehdi olla kotosalla!

Kommentit

Tica
pied-à-terre

Kipeysvillis, ponimekko, seksipoksyt (=reikaiset verkkarit), muumuu, hippie pants, victory boxers, boobie dress (en muuten nimennyt itse), first-date-shirt, Monster.... loytyyhan naita :)

saarah
visual diary

Mahtavia! Monster kiinnostaa erityisesti :D

Tica
pied-à-terre

Monster loytyy itseasiassa SO:n vaatekaapista, maailman jarkyttavin hihaton paita, joka kuulemma tarttui matkaan Rion karnevaaleilta taatun paansaryn takia... Neonvareja, ilotulituksia, ysaria ei-hyvalla-tavalla jne :D

saarah
visual diary

Kuulostaa mahtavalta!

Päänsärystä puheenollen, mulla on ollut myös migreenipaita. Sellanen liian sekavasti kuvioitu tietysti.

Riinanen
Onnenavaimia

Mun vaatteiden nimet tulee lähinnä vaan siitä mihin ne on ostettu, missä niitä on käytetty tai mitä on tapahtunut ne vaatteet päällä. "Se musta toppi, joka oli pappan hautajaisissa", "ne valkoset shortsit mihin tuli autosta sitä öljyä", "ne kengät, jotka mulla oli vappuna ja jotka hiersi", "se ruskee villapaita, joka kutittaa". En oo näköjään tarpeeks mielikuvituksellinen, et keksisin niille oikeita nimiä! :D

saarah
visual diary

Mä muistan kans tosi tarkkaan useimpien vaatteiden kohdalla sen, mistä ja millaisessa tilanteessa ne on ostettu! Ja hiertävät kengät muistaa ikuisesti!

Kissankieli
Hello Dolly!

Horokengät, mummosandaalit, Milla Magia -kengät, peltosaappaat (eivät ole peltoa nähneetkään vaikka näyttävät siltä) mummokalsarit, rötväilyhousut, goottihame, sisilialaislesken kolttu, puumakengät, hippatoppi...lempifarkut :D

Kissankieli
Hello Dolly!

Miten saatoin unohtaa: humanistitakki ja 70's show-mekko :D :D

saarah
visual diary

Humanistitakki! Sisilialaislesken mekko :D :D Ihan mahtavia! Kiitos!

Trikoopaita melko antavalla kaula-aukolla on tietusti tissivakopaita, pari toppia kulkee nimellä nakkitoppi.

saarah
visual diary

Multa löytyy myös nakkitoppeja, sellasia vähän liian kireitä :D

bramasole

asian vierestä mutta multa löytyy Itsenäistymistuoksu. se on se tuoksu, jota aloin käyttää erottuani ex-miehestäni, tuli vaan tarve vaihtaa tuoksua pehmeistä vaniljaisista tuoksuista johonkin vähän villimpään;) ja tämä on ihan "lanseerattu termi", myös ystäväni löysi eron jälkeen uuden Itsenäistymistuoksun :D

saarah
visual diary

Ihana!

Mun ystäväpiirissä on lanseerattu termi "Eloonjäämislahja". Sellasia on osteltu mm. eron, autokolarin ja hirveän työputken jälkeen.

heketsu (Ei varmistettu)

lökölököhousut, eli harmaat collegepökät, maailman mukavimmat!

saarah
visual diary

Lökölököt kuulostaa kivoilta!

Liinaletti (Ei varmistettu)

Löytyy mm. hullunkengät, esitelmäjakku, virkahame, paraatihousut, mökkipaidat ja talvella supertärkeät koirankusetuskengät :)

saarah
visual diary

Hullunkengät ja paraatihousut :D

Sanjana (Ei varmistettu)

Haha, nämä ei kyllä monetkaan lemppareita mulla ole jotka spesiaalinimen antaitsee :D Esimerkiksi yhdet kengät sai heti ostettaessa nimen pornokorkkarit, sitä nimeä ne kantaa yhä. Ja myös epäedustavat menkkapökät löytyy... Ja yks miehen paita olla vaan "se musta villapaita", ja kumpikin tietää mikä paita kyseessä vaikka on kai tuolla ainakin viis mustaa villistä. :D ainiin, terroristihuivi.
enempi taidan sanoa että missä tilanteessa käytetty, just tyyliin "se paita joka unohtu kerran teille" tms.

Pauni (Ei varmistettu)

Spank me-kengät (miehinen keksintö) lienee parhaiten jäänyt mieleen, mulla oli myös joskus reppu jonka nimesin Valtoksi koska kaverit sanoivat sen muistuttavan kissanraatoa ja pitäähän kissalla nimi olla.

annepa (Ei varmistettu)

Voimakengät. Ne kopisee kävellessä. Niillä jaksaa koko päivän. Ne ovat mustaa nahkaa. Ne eivät ole tavalliset avokasmallin korkkarit.

Työhaastattelupaita. Oranssi. Jää mieleen.

Talk to the hand -käsikoru. Kaveri sanoi, että "nyt ei auta urputtaa, jos tolla huitasee, niin menee koko naama uuteen uskoon".

Ja joo, sain töitä, paita oli päällä haastattelussa :)

saarah
visual diary

Mulla on kans voimakengät! Kopina on oleellinen osa niitä :)

Riikkamarii (Ei varmistettu)

Haha, mulla on pierupöksyt! Mukavista mukavimmat tummanharmaat haaremihousut, jotka ovat jo aivan nuhjuiset viiden vuoden käytön jälkeen :D Käyttö pääasiassa kotona. Eivät varsinaisesti ilmavaivoja varten, mutta kerran vahingossa pääsi pumppa poikaystävän kuullen niissä pöksyissä ja hän nimesi ne. Siitä se sitten lähti.... :'D

Salmiakkityty (Ei varmistettu)

Istumakengät (kaikki ne överikorkoiset kengät jotka soveltuvat parhaiten istumiseen, toisin kuin kävelykengät), tissipaita, makkaramekko, kotihousut, mökkimekko, tyrkkytoppi...

radianni
mun omani

Second skin -collegeverkkarit, joissa olo tuntuu ihanalta.

Hurtuuki, ohutta kangasta oleva, liehuva vaate, ehkä tunika? Näitä on kaapissani vaikka muille jakaa!

Beisik -vaatteet, suomalaisittain lausuttuna, eli mikä tahansa vaate, joka sopii minkä tahansa muun vaatteen kanssa.

Damakset, eli leggingsit, äitini lanseeraama termi.

Turvaneule.

Lörttötoppi!

Aikuishousut!

Ah! Haluan nimetä kaikki vaatteeni! 

Kommentoi