Puhelin, jonka (ehkä) haluaisin

visual diary

Minulla on vanha iPhone, jossa on huono akku. Olen puhelinnäpräysriippuvainen, eli olen jatkuvissa ongelmissa sen kanssa. Akku on aina lopussa ja se tyhjenee välillä 40%:sta nollaan aivan yhtäkkiä.

Pidänkin siis laturia aina mukana ja olen lataillut puhelintani viime kuukausina mm. lastenhoito-wc:ssä, sammuttamalla erään baarin valomainoksen sekä kengät jalassa ja takki päällä eteisessä odottaen että siinä olisi sen verran virtaa että voisin lähteä kahville ulos. Niin sanotusti: hermo menee. 

Tässä yksi ratkaisu: phone away from your phone. Se on luottokortin kokoinen, voit laittaa sen lompakkoon ja sillä voi VAIN soittaa. Ja sen akku kestää 20 päivää. (Tämä kuulostaa niin utopistiselta, mutta toisaalta vielä 10 vuotta sitten kaikilla oli nokiat, joita ladattin ehkä kahdesti viikossa). 

Puhelin on nimeltään Light Phone ja siitä voi lukea lisää täältä. 

----

Loving this idea of Light Phone. 

 

Kommentit

Lemmi (Ei varmistettu) http://turkooseja.blogspot.fi/

Toi on kyllä ideana pirun hyvä! Vaikka minkä tekee ei älypuhelimen akku kestä paria päivää kauempaa ja se ottaa kyllä päähän. Ja tuohon ei tulisi mitään muuta kuin puhelut, sitä pääsisi eroon kivasti somesta ym. Pitää kyllä pistää korvan taakse :)

saarah
visual diary

Joo, luulis että alkais someriippuvuus helpottaa kun ois usein tollasen kanssa liikkeellä :) Mut sit taas toisaalta kaikki tarpeellinen esim kartat ja reittioppaat sun muut. En tiiä pärjäisinkö ilman...

Aino S

tiedän täysin, mistä puhut. t. takkuavan iphonenelosen kanssa tappeleva :D

saarah
visual diary

Joo, on kyllä NIIN ärsyttävää...

Sanph
Sanph

Suosittelen hommaamaan varavirtalähteen! Tosin sitä varavirtalähdettä pitää kans muistaa ladata, heh.

saarah
visual diary

Hah, mulla OLI sellanen varavirtalähde Suomessa mut jostain älynväläyksestä en ottanut sitä tänne mukaan :O

Pumpuli
Pumpulielämää

Oi, se on vielä niin kauniskin! 

Pumpuli
Pumpulielämää

Kiitos postauksesta, sait inspiroitumaan kirjoittamaan aiheesta omia mietelmiä tänne. :) 

Kommentoi