Raw Tokyo - ihana kirppis ja farmers market

visual diary

 

 

 

Asioita joihin en ikinä kyllästy: kirpparitapahtumat, joista saa kahvia ja joissa voi hengailla puolet lauantaipäivästä.

Maatessani perjantai-iltana kylpyammeessa, sain vinkin puhelimeeni tästä joka kuukauden ekana viikonloppuna järjestettävästä kirppari- ja farmers market-tapahtumasta nimeltä Raw Tokyo. Kirppari alkaa yhdeltätoista lauantaina, itsehän heräsin varmuuden vuoksi jo kuusi kolmekymmentä. Haha, tai siis jetlagin vuoksi.

 

 

Raw Tokyo sijaitsee Shibuyan kaupunginosassa, aika lähellä juurikin sitä hullua Shibuya Crossing -risteystä jonka läpi kulkee päivittäin sellainen pari miljoonaa ihmistä. Ihmispaljous on jotain käsittämätöntä, mutta se ei tunnu ahdistavalta. Japanilaiset kun ovat hiljaisia, kohteliaita ja hyväkäytöksisiä. En halua edes ajatella millaista tuollaisen risteyksen ylittäminen olisi parintuhannen portugalilaisen tuuppijan kanssa :D

Kirpparille tosin pääsee myös kulkematta tuon risteyksen kautta ja sen lähellä on kivoja pikkukujia, joilla fiilis on ihan toinen. 

 

 

Kirpparilla on myynnissä niin vintagevaatteita kuin uusiakin, antiikkipuolella vintage silkkikimonoita, astioita ja jopa huonekaluja. Oli myös monta kojua huonekasveja, joista olisin halunnut ostaa jokaisen. Paikalla on myös dj ja ruokakojuja. Iso suositus tälle!

Löysin täydellisen villatakin, vintagekimonon ja kauniita astioita. Mutta mitä loppujen lopuksi ostin? Palan inkivääriä :D

 

 

 

----

 

 

 

 

If you´re a friend of lazy fleamarket and farmers market Saturdays, go to Raw Tokyo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi