Saako jouluna syödä sushia?

visual diary

 

 

Saattaisin haluta että joulupöytäni näyttäisi tänä jouluna tältä.

Itseasiassa en vielä tiedä miltä se tulee näyttämään. Portugalilais-amerikkalais-suomalainen kaverijoulumme kun on tässä pari päivää ennen joulua asteella joo kaikki tuo jotain. Sopii, eipä tarvi stressailla etukäteen. 

Glögiohjeita minulla on nyt monta, ainakin keittelen niitä. 

 

 

Oma unelmien joulupöytäni koostuisi seuraavista: sushia (kyllä), uunipunajuuria vuohenjuustolla, täytettyjä bataatteja, lohta kaikissa mahdollisissa eri muodoissa, vuohenjuustotoasteja, valkosipulikermaperunoita, marinoitua punasipulia, sahramipullia, maustekakkuja, homejuustoa, saaristolaisleipää. Vinho verdeä, punkkua, ihania portugalilaisia likööreitä. Kofeiinitonta kahvia keskiyöllä (tai niin hyvää seuraa että voi juoda oikeaakin kahvia ja valvoa tosi myöhään). 

 

Näiden hienojen jouluruokien takana on 5 am Bento. 

 

----

 

I wish this would be my Christmas dinner. 

These are made by 5 am Bento. 

 

 

 

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Täytettyjä bataatteja? :o Onks sulla niihin jotain tiettyä reseptiä? Mä haluun kanssa! :D 

nansk

Jätän tämän kommentin vain tähän... että näen vastauksen :D

Ps. Todella herkku joulupöytäunelma. Nyt tuli nälkä.

saarah
visual diary

Voi apua, tää pakkomielle täytetyistä bataateista on syntynyt nyt kun oon elellyt ilman uunia ja jotenkin törmännyt koko ajan ihanan kuulosiin bataattiohjeisiin :D En osaa suositella yhtä hyvää, mutta tällasia mä yleensä kuolaan: 

https://fi.pinterest.com/search/pins/?q=stuffed%20sweet%20potatoes&rs=typed&term_meta[]=stuffed%7Ctyped&term_meta[]=sweet%7Ctyped&term_meta[]=potatoes%7Ctyped

Ainakin pinaatilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja vuohenjuustolla täytetyt näyttää aika hyviltä. Ja kans lime-hunaja-kvinoa bataatit. Mmmmmmm. NÄLKÄ! UUNI!

Emilia M

Tällä ohjeella tulee ihania, suolaa vain olen lisännyt! Ja kastiketta saa olla tuplasti :)

https://www.facebook.com/herkkutrikoissa/photos/a.869352863112725.1073741825.869071056474239/883629395018405/?type=3&theater

saarah
visual diary

Oooh, vaikuttaa hyvältä, kiitos :)

Suvi K.
Sisunainen

Kiitos vinkeistä!

Csushi (Ei varmistettu)

Meidän joulupöydässä on nyt toista joulua peräkkäin sushia. Meillä kaikki tykkää sushista ja se menee ihan sujuvasti perinteisten kalojen rinnalla. Jouluna saa ja voi syödä sushia ;)

saarah
visual diary

Mietin ihan samaa et sehän oikeesti sopis hyvin vaikka alkupalaksi! Ihanan luovaa joulua sinne :)

Katri Ilona
MaraKatri

Todellakin saa syödä sushia jouluna! Meillä oli pari vuotta sitten joulumenuna iso sushiplatter, toimi. Nam! Ei kyllä ollut noin hienoja teemasusheja..:D

saarah
visual diary

Mmmm, sushiplatter. Toimii aina! Onkohan jollain ollu jo sushihäät? :D

Kommentoi