Sadan markan salaatti
Kun olin käymässä Helsingissä, ystävä osoitti uutta salaattibaaria ja sanoi: Tuolla on muuten hyvät salaatit. On se aika kallis tosin… oisko ollu kuusitoista euroa. Sitten lähes yhteen ääneen:
Oisko kukaan maksanut ennen vanhaan sataa markkaa SALAATISTA?
No okei, ymmärrän. Turha on haikailla markka-aikaa ja salaatissa maksaa laadukkaat raaka-aineet. Ja niin edelleen. Mutta silti.
Ruokastailisti Mitsuki Moriyasu keksi uuden konseptin salaattien syöntiin ja myyntiin: Vegedeco Salads, joka tarjoilee todella kauniita kakkuja jotka ovatkin oikeasti vain salaattia.
Näyttää kyllä ihanilta, mutta miltä nää oikein maistuu? Olen aika perinteinen siinä että haluan kakkuni kakkuna ja salaattini salaattina. Ja myös kakkuni uunin kautta ja sokerilla varustettuna. Raakakakkujen makuun en ole koskaan päässyt.
—-
In love with these Vegedeco Salads by Food stylist Mitsuki Moriyasu.