Sinihousu

visual diary

Olipa kerran tylsä päivä internetissä,

jolloin löysin kaukaa Singaporesta kivat housut. Tilasin ne ja odottelin kesää Lissabonissa. Housut olivat just ihanat ja bloggasin niistä.

Sitten sosiaalinen media tietysti yhdisti minut ja housujen valmistajan ja he kertoivat saaneensa Suomesta useampia tilauksia. En tiedä johtuiko se bloggauksestani vaiko siitä, että muillakin oli ollut niitä päiviä internetissä kun alkaa etsiä jotain ja sitten kahden tunnin päästä on jo unohtanut mitä alunperin etsi ja löytänyt ihan muuta

tosi tärkeää.

Sain valkata Matterprintilta toiset housut ja käskyn stailata ne asuksi ja kuvata Lissabonin kaduilla.

Tykkään housujen sinisestä sävystä ihan hulluna ja housujen malli on myös kivan erikoinen. Kietaisumallista ja sivutaskusta tulee hieman hippihousuvibat, mutta kun ne yhdistää yksinkertaiseen mustaan toppiin ja mustiin kenkiin, look on mielestäni aika kaukana hipistä. Ja parasta tässä asussa:

Ihan supermukava päällä.

----

Housut Matterprint* Toppi joku sata vuotta vanha Sandaalit H&M Laukku the Stowe

* saatu blogin kautta

----

Kuvat Leyla Avsar

----

I´m in love with my new pants from Matterprint

Pants Matterprint* Sandals H&M Bag the Stowe

Pics Leyla Avsar

*gifted

Kommentit

ingis8

Tilasin punaiset kietaisuhousut kesäksi juuri blogisi ansiosta :) (joita mieheni kutsuu muuten nimellä "Obelix goes Vogue") . Tosin asun Ruotsissa. Kun sain housut oli Matterin logo ommeltu oudosti joten se sattui selkään... tein siitä huomautuksen ja sain valita, joko palauttaa housut ja saada uudet tai 50 dollarin lahjakortin ostaa jotakin uutta. Otin lahjakortin ja ompelin itse lappusen paikalle. Nyt olen seaillut Matterprintsin sivuja viikottain mutta en osaa valita minkäväriset haluan kun aina haluaisin monia. Ja niitä huiveja!

saarah
visual diary

Hah, mahtava tyylikuvaus sun mieheltä :D

Joo, se valinnanvaikeus ja ne huivit. En kestä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oispa sun tyyli!
Eli siis hieno lookki ja kuvat taas kerran :)

saarah
visual diary

Kiitos :)

Yonna (Ei varmistettu)

Siis noi housut on niin hienot! Tosi ihana tuo kietaisumalli. Ja voisin ottaa oikeestaan mitkä tahansa housut noiden nettisivuilta..

saarah
visual diary

Kiitos! On kyllä niin huippu putiikki :)

Kommentoi