Siniset suosikit

visual diary

 

Vihasin pitkään sinistä. Tuota outoa ja minulle niin epäluontevaa väriä. Kunnes joskus sitten ostin kirkkaansinisen paidan ja sain kuulla: ooh, toi väri sopii sulle hyvin.

Nykyisin se on yksi suosikkivärini. Huomaan haalivani ympärilleni sinistä varsinkin kesäisin.

 

Tämän hetkiset sinisuosikit tulee tässä:

- Jakarandasesonki on enemmän violetti kuin sininen, mutta tuo talo on yksi Lissaboni kauneimmista. Kuljen sen ohitse joka kerta mennessäni yliopistolle ja ajattelen: joskus vielä haluan asua tuossa (tai maalata seinät samalla sävyllä).

- Olen kuullut viime aikoina monta kertaa saman lauseen: Sun iho näyttää tosi hyvältä. Kuvittelin sen johtuvan pienestä päivetyksestä, mutta oikea syy taitaa olla tämän pullon korkkaaminen. Skincoden Cellular Power Concentrate tehoseerumi* on parasta mitä iholleni on hetkeen tapahtunut. Ihoni on nimittäin jatkuvasti tehokosteutuksen tarpeessa, vaikka voiteita käytänkin. Tästä pullosta sivelen extratehoa kolmisen kertaa viikossa.

- Salmiakkia ja lakuja on suomalaisella kokoajan (sisäänrakennettu) ikävä. Lissabonin Tigerista saa aina silloin tällöin näitä ja salmiakkia, mutta ei läheskään joka kerta. Ihania on.

- Onnistuin homehduttamaan Nord-T:lta saamani teen ja ystävällinen asiakaspalvelu lähetti minulle uuden. Siinä samassa sain maistiaiseksi* myös toista heidän teetään, nimeltään Stockholm. Tästä tuli heti suosikki-aamuteeni. Aamuisin kaipaan mustaa teetä, en liian maustetta, mutta kuitenkin jotain muuta kuin sitä ihan maustamatonta mustaa. Tämä on juuri se.

- En ehkä IKINÄ kyllästy tähän Marimekon lakanakuosiin, joka on vuosien takaa, mutta yhä vaan niin kaunis. (Enkä kyllästy noihin karvavarpaisiinkaan).

 

*tuotteet saatu testiin blogin kautta. Kiitos!

 

Lue myös:

Keltaiset kevätsuosikit

Mustavalkoiset ikisuosikit

 

----

 

Current blue favorites:

Jacarandas & that building.

These teas by Nord-T*

This serum by Skincode*

My old Marimekko sheets (Still love that print. And those hairy paws).

Finnish candy (Always & forever).

*gifted 

 

Kommentit

PiiaMarina
aaltoliikkeitä

Mullakin kesti kauan alkaa tykätä sinisestä. Mut sininen oli sellainen hanan avaaja: sen jälkeen tuli myös oranssi ja vihreä. Tosin siihen taisi vaikuttaa hiusten värin vaihtuminen myös. 
Sininen sopii kyllä sullakin varmasti hiusten väriin hienosti:)

saarah
visual diary

Hah, hanan avaaja :D

Mulla tuli vihreä ennen sinistä, oranssi antaa vielä odottaa itseään. Ehkä joskus vielä :)

Kommentoi