Söpöjä säilytysrasioita

visual diary

Muistatteko ihanan Babasouk -nettiputiikin, jolle suunnittelin vuosi sitten It´s 5 past wine -julisteen?

Kyseinen putiikki on läppärini kirjanmerkeissä ja kuolaankin kaupan valikoimaa säännöllisin väliajoin. Nyt silmäni osui näihin uutuuksiin:

Näissä Marokossa valmistetuissa säilytysrasioissa yhdistyy niin monta ihanaa asiaa: graafiset kuviot, hauska muoto ja noi värit. AH! keksisin näille vaikka kuinka monta käyttötarkoitusta: vessaan meikeille, keittiöön pikkutavaroille, makkariin koruille... ihan mihin vaan!

Ja jos saisi toivoa, ottaisin vielä näitä tyynyjäkin:

Niin ja se juliste. Niitä on vieläkin myynnissä:

----

Ja sitten on vielä toinenkin asia: ikuinen Marokko -kuume. Ja se tosiasia, että tämänhetkisestä sijainnistani esim. Casablancaan on samanmittainen lentomatka kuin bussimatka Helsingistä Hämeenlinnaan. Näitä kuvia selaillessa tätä ajatusta on erittäin hankala saada päästä pois. Huokaus.

Olin Marokossa neljä vuotta sitten ja rakastuin maahan. Lue Marokko -matkatarina täältä. 

----

Loving all the new stuff from Babasouk.

 

Kommentit

annaandandyathome

Oi mitä ihania värejä. Mä olen jo pitkään sanonut, että haluaisin marokkoon lomalle, mutta vielä en ole päässyt käymään (mies ei oo niin innoissaan). Nyt ilmoitin häitä juhlittaessa New Yorkissa, että me lähdetään muuten sitten Marrakeshiin häämatkalle ostamaan semmoinen wedding blanket muistoksi! Ja näköjään tarvii jättää laukkuun tilaa myös tyynyliinoille ja muulle tarpeelliselle tavaralle! 

saarah
visual diary

Oi, häämatka Marrakeshiin kuulostaa IHANALTA :)

Alisa W
Suusta suuhun

Nuo rasiat ovat ihania.. MUTTA tuo ensimmäisen kuvan matto, ah, täydellinen. Julisteesi on myös mainio. Täytyykin heti tilata yksi sellainen uuteen keittiööni! :*

saarah
visual diary

Joo, toi matto <3

Hah, juliste on just täydellinen keittiöön. Ainoa asia mitä tässä just mietin, on se et MIKS mulla ei oo sitä omassa keittiössäni :O ?

Alisa W
Suusta suuhun

Se vääryys on korjattava välittömästi!

Kommentoi