Stailausapua miehille ensi lauantaina!

663cacc9f5a7a54cd1326612b11ee54a.jpg

Tämän blogin lukijat tietävät, että intoilen säännöllisin väliajoin miesten muodista. Yksi suosikkipuheenaiheitani erään ystäväni kanssa on se, miten pukeutuisimme jos olisimme miehiä. Vaikka oma tyylini naisena on kaukana asiallisesta, olen aina miettinyt, että saattaisin miehenä kuitenkin haluta olla pukumies. Toisaalta ihana renttumies. Tai niiden välimuoto. Puvuntakki ja t-paita ja ihana sänki. Mmmm.

Mutta asiaan: 

Olin innoissani kun minua pyydettiin mukaan Kampin & Lilyn syksyn muotitapahtumaan. (Kaikki mukana olevat liikkeet ja bloggarit löydät täältä) Lilyn bloggarit siis antavat stailausapua ja -vinkkejä ensi lauantaina 31.8. Kampin keskuksessa klo 12-17, kukin yhdessä liikkeessä. Minut löydät 2. kerroksen PETRIFUN liikkeestä. Kävin piipahtamassa liikkeessä tällä viikolla ja täytyy sanoa, että se värien ja kuosien määrä yllätti iloisesti. (Katsokaa vaikka näitä ihania rusetteja!)

2_petrifun_silkkirusetit.jpg

Tule siis paikalle, tai lähetä miehesi! Tai veljesi, tai kenet vaan, joka saattaisi kaivata päivitystä esimerkiksi työpukeutumiseen!

Toimi näin: 

Varaa aikasi stailaukseen suoraa PETRIFUNista, +358 44 764 3775. Se voi olla tunti tai puoli tuntia, tai ihan mitä vain. Paikalle saa tulla myös ilman varsinaista stailausajanvarausta. 

—–

Ja nyt opiskelen loppupäivän miesten muotia tästä ihanasta lehdestä. 

koti7_0.jpg

Yhteistyössä Kampin kauppakeskuksen kanssa.

—–

I´m giving styling advice to men in Lily´s & Kamppi shopping centre´s happening next saturday, in PETRIFUN store

Pictures/kuvat: 1. / 2. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *