sunday sun

visual diary

at home.

 

Kommentit

Jennifer (Ei varmistettu) http://taivaansininenn.blogspot.com

Teillä on aivan ihana aSUNto!

Kuu (Ei varmistettu)

Ihana koti! Erityisen hauskat ovat nuo peiliä ympäröivät kuvat - saako udella, mistä tuollaisia löytää? Oon muuten löytänyt blogisi vasta vähän aikaa sitten ja koukutuin heti! Pakottava tarve käydä melkein päivittäin tarkistamassa, mitä herkkuja täältä löytyy... :)

saarah
visual diary

oi kiitos, molemmille ihanille lukijoille. on aina niin jännä miettiä, että ketähän siellä ruudun toisella puolella onkaan!

Kuu: noi kuvathan on Fornasettin tapettikuosia, http://www.fornasetti.com/, josta on tehty mm. tosi ihania sisustuslautasia. toivoin niitä kolmekymppislahjaksi, mutta koska ne on ihan älyttömän hintaisia, sain ystäviltäni pussillisen näitä kuvioita ja lahjakortin kauppaan jossa lautasia myytiin. loppujen lopuksi päädyin ostamaan sillä jotain muuta, mutta nuo naamat pääsivät esille :)

 

 

Laurentia (Ei varmistettu)

Sun koti on tosi kiva! Haaveissa siintää tuollainen Eamesin keinutuoli. Jonain kauniina päivänä...

saarah
visual diary

mäkin haaveilin siitä tosi kauan, kunnes sitten asetin itselleni yhden ison tavoitteen ja kun saavutin sen, ostin tuon palkinnoksi :)

ps.

täältä sen saa myös suomea halvemmalla, niillä on toisinaan n. 15% alennuksia

http://www.nest.co.uk/

Vierailija (Ei varmistettu)

todella kivoja inspiskuvia :--) blogiasi tulee seurailtua usein, keep up the good work! mistä ensimmäisen kuvan hyllykkö mahtaa olla?

saarah
visual diary

kiitos vierailija!

hyllykkö on vuokraemäntäni omaisuutta, sen alkuperä ei siis ole tiedossa :(

Kommentoi