Suomalaista luonnonkosmetiikkaa

visual diary

Tutustuin Flow kosmetiikkaan alunperin shampoopalojen merkeissä. Kun viime syksynä tukkani alkoi yhtäkkisesti käyttäytyä oudosti ja rasvoittua todella nopeasti, sain sen normalisoitumaan juurikin Flow:n shampoopalaa ja hiushuuhtelua käyttämällä. Suomalainen ja Suomessa valmistettu luonnonkosmetiikkasarja alkoi silloin kiinnostaa enemmänkin. 

Postasin hetki sitten instaan kuvan varpaistani biitsillä (ups, klisee) ja joku kommentoi pedikyyristä. No apua, olen käynyt pedikyyrissä tasan kerran elämässäni, koska no jalat, on mulla tärkeämpääkin käyttöä rahoilleni. Myöhemmin tosin tyyppi korjasi halunneensa vinkkejä, että mistä hyvän pedikyyrin saisi. Ihan miten vaan.

Vaikka olen nainen, en koe että minun olisi oltava joku täydellisyyden perikuva: mulla on usein kuivashampoota korvassa, kovettuneet jalkapohjat ja punaviinihuulet, muun muassa. Kas kun olen ihan ihminen vaan.

Mutta tietysti tilaisuuden tullen puunaan mieluusti kroppaani ihanilla tuotteilla, varsinkin kun ne ovat luonnonkosmetiikkaa, näyttävät kivoilta vessan hyllyssä ja tuoksuvat piparmintulta. 

Sain keskikesällä testiin Flow kosmetiikan Piparminttu vartalokuorinnan ja jalkavoin. Kuorin koko kropan yleensä kerran viikossa (nyt kun olen vihdoin alkanut uskoa ettei kuorinta sittenkään vie rusketusta pois). Jalkavoidetta yritän muistaa laittaa edes joka toinen ilta. 

Olen horissut täällä blogissa ennenkin siitä teoriasta, että jos nukkuu hyvän tuoksun ympäröimänä, ei näe painajaisia. Ennen nukkumaanmenoa suoritettu jalkojen rasvaus on siksikin hyvä idea. 

Molemmat tuotteet ansaitsevat suosituksen: toimivia, riittoisia ja hyvältä tuoksuvia. 

Mutta sitten on kuitenkin yksi ongelma: 

se piparmintun tuoksu nimittäin. Kissani rakastaa sitä. 

Olen herännyt lukuisina aamuina seitsemältä siihen, kun kissa seisoo yöpöydällä ja nuolee tuota jalkarasvapurkin kantta. Silmät kiinni ja vähän psykoottisen näköisenä. Olen piilottanut purkin nyt yöpöydän laatikkoon, mutta kun otin näitä kuvia, arvatkaa vaan kuka tunki heti paikalle nuuskimaan että onko nämä nyt ne MINULTA piilotetut tuotteet?!

Sain Flow kosmetiikalta testiin myös ihonhoitotuotteita. Näistä raporttia myöhemmin. 

----

Niin ja mitä teidän kissat yrittää syödä? Täällä tän hetkisellä suosikkilistalla on näiden tuotteiden lisäksi omat varpaat, kirjekuoret joissa liimaa, kärpäset ja vihreä tee. 

----

Me (and my cat) are in love this Peppermint body scrub and feet cream from Flow Cosmetics. 

Made in Finland. 

Kommentit

Ihana <3 Käytän pelkästään luonnonkosmetiikkaa, mutta en oo koskaan täysin ihastunut Flow kosmetiikan pakkausdesigniin ja siksi ne on jäänyt ostamatta. Mutta nyt mun on ehkä ihan pakko ostaa nämä testiin, koska kissa :) Oon juuri näin helppo. Miksi mainostajat ei useammin käytä kissamainontaa? Mut saisi sen avulla ostamaan melkein mitä vain.  Mun teoria on se, että tuote ei voi olla huono jos kissa tykkää siitä. 

saarah
visual diary

Hyvä teoria :D Mainostajien pitäis kyllä tosiaankin useammin käyttää kissoja!

Kirjoitin tätä postausta yöllä ja epälooginen ilmaisu muista "ihonhoitotuotteista" tarkoittaa siis kasvojenhoitosarjaa, jossa on musta tosi kivannköinen pakkausdesign. Niistä siis lisää myöhemmin! 

Pururata (Ei varmistettu)

Ooh, kissan rakastama voide ei voi olla kuin hyvää! Ja vielä piparmintun tuoksua, se on aina ollut suosikkituoksuni!

saarah
visual diary

Joo, oon kans ihan koukussa KAIKKEEN piparmintulta tuoksuvaan :D

Hanna Maria
Hanna Maria

Kissanminttu toimii kissoihin huumeen tavalla - piparmintussa luonnollisesti hyvin samankaltainen tuoksu. Kuulema (vapaana kulkevat) kissat tekevät siitä oikein rituaalin, kerääntyvät koolle ja käyvät vuorotellen syömässä/nuuskimassa/puskemassa kissanminttua ja getting high. Kun kissa on valmis, on seuraavan vuoro :D

saarah
visual diary

Hahahaaa, tää kuulostaa niin huvittavalta :D 

Lemmi

Juuri ostin tuota jalkavoidetta, tuoksu on kyllä huumaava! Täytyy vähän kokeilumielessä katsoa mitä kissat siitä tuumaavat, en ole ennen kuullut piparmintun tuoksun kissoihin vaikuttavan :) Kissanminttu sen sijaan saa nuo aivan sekaisin ja usein kuolaa sitä sisältävät lelut läpimäriksi :D 

saarah
visual diary

Oudointa tässä on se, et mun kissa ei juuri välitä kissanmintusta mut sit tää piparminttuvoide saa sen ihan sekaisin :D

Kommentoi