Suoria hiuksia ja luomuhuulia

visual diary

 

 

On kaksi asiaa, joita olen viime aikoina yrittänyt tuoda elämääni.
Se, että osaisin pitää hiuksiani suorana. Ja se, että huulipunani vaihtuisi vihdoin luonnonkosmetiikkaan.

(First word problems, tiedän).

Tykkään tukastani aina toisena päivänä pesun jälkeen. Ja silloin kun ilmankosteus saa sen laineilemaan. Muuten en. Huulipunista tykkään sellaisina, että voin laittaa niitä ranskalaistyyliin töpötellen, katsomatta välttämättä edes peiliin. (En tiedä miksi kutsun tätä ranskalaistyyliksi, mutta omissa mielikuvissani pariisilaisnaiset lisäävät aina huulipunaa katsoen metron ikkunan heijastuksesta itseään, ilman peiliä, ilman sen suurempaa eforttia).

Huulipunalta odotan hullun tehokasta kestävyyttä. Siksi olenkin luottanut vuosikausia Dioriin, mutta viime vuosina on mielessä alkanut kummitella se tosiasia, että huulipunasta suurin osa päätyy suuhun ja jos käytän luonnonkosmetiikkaa muuten, miksen käyttäisi sitä myös huulillani.

 

Tässä yksi, ei ihan täydellinen, mutta aika lähelle: Axiologyn Natural Organic huulipuna*, josta mulla on sävy Worth. (Because you´re worth it, niinku). Huulipuna pysyy ja kestää ja sen värisävy on ihana. Käytän yleensä enemmän sellaista peruspunaista tai pinkkiä, mutta tämä vähän tummempi puna sopii erityisen hyvin vähän päivettyneen ihon ja auringon vaalentaman tukan kanssa.

Olen testannut luomuhuulipunia aiemminkin, mutta mikään niistä ei ole aiemmin jäänyt pidempiaikaiseen käyttöön. Kehitys on kuitenkin kehittynyt. Nyt tuntuu että erona normaaleihin huulipuniin on lähinnä se, että luomuhuulipunan kanssa on huulten oltava todella pehmeät eli huulirasvaa alle aina.

 

Vielä kun saisi ripsarin päivtettyä luonnonkosmetiikkaan, mutta kun ne on kaikki IHAN surkeita. Jos sulla on joku oikeasti hyvä, varisematon ja kohtuuhintainen tiedossa, kerro mulle!

 

----

 

I´ve finally found a good natural cosmetics lipstip.
In these pictures I´m wearing Axiology Natural Organic* lipstick in shade Worth.

 

----

 

*Sain tuotteen testiin blogin kautta. Kiitos
*Gifted

 

 

 

Kommentit

Emilia M

Mie oon tykännyt BWC:n Full Volume Mascarasta! Löytyy ruskeaakin, sopii haalealle naamalleni paljon paremmin kuin musta ripsari. https://www.vegekauppa.fi/hygienia-ja-kosmetiikka/tuote/bwc-ripsivarit/6935015174788/

saarah
visual diary

Ooh, kiitos. Täytyy testata :)

Lottaliini (Ei varmistettu)

Moikka, mua kiinnostaisi, miksi puna ei ollut ihan täydellinen? Oliko kestävä? Entä täysin matta? Sopii sulle hyvin :)

saarah
visual diary

Kiitos!

Oli kestävä, mutta ei ihan sama kestävyysaste kun esim käyttämälläni Diorilla, jota käytän lisäämällä punaa suunnilleen kahdesti päivässä. Mutta paras testaamani luomupuna, antaisin tälle kuitenkin 9 pistettä :)

Markka
Marenkia ja neilikoita

Kiva huulipunasävy! :) Mä tykkään myös Absolutionin mattapunista.

Niin ja mä just löysin itselleni super hyvän luonnonkosmetiikan ripsarin!! :) http://www.lily.fi/blogit/marenkia-ja-neilikoita/taydellinen-luonnonkosmetiikan-ripsari

Kommentoi