Suosikkisarjat kotikoomailuun

visual diary

Kerroin viime viikolla Facebookissa totuuden:

Tähän on tultu: jätin menemättä ilmasen viinan bileisiin jotta voisin katsoa Netflixistä Dawson's Creekiä.

Sain pari ymmärtävää kommenttia, mutta myös: Hullu, we need to talk -tyyppistä vastarintaa.

-----

Syksyn tullen ainakin minua alkaa houkuttaa kotisohva hyvin paljon. Menoja kannattaa alkaa sopia afterwork -tyyppisesti, muuten niistä ei tule mitään. Olen huomannut myös tämän: jos aikoo johonkin lähteä illalla, täytyy olla työvaatteissa kotona siihen asti. Mulla on tapana ekana ovesta sisään tullessa ottaa rintsikat pois ja vaihtaa kotihousut jalkaan. EI EI EI. Jos sen tekee, uudestaan pukeminen on joskus ihan ylivoimaista.

(Fun fact: käyn tosi usein myös kaupassa, varsinkin talvella, niin että mulla on kotihousut ja yöpaita, siihen vaan takki päälle. Kerran kävi sitten niin että sunnuntaiaamuna lähikauppaan pamahti puolituttu työkaverimies, joka ehdotti brunssia lähikahvilassa. EN VOI LÄHTEE KOSKA MULLA ON YÖPAITA PÄÄLLÄ, eikä edes rintsikoita, ajattelin, mutta heitin hätävalheen: Nää pakasteet sulaa. Eihän sulla oo pakasteita, mies sanoi, ja lähti päättäväisesti johdattamaan kohti kahvilaa. Luojan kiitos kyseinen pulju olikin juuri sinä sunnuntaina kiinni, niin luikin sitten pikapikaa kotiin.)

Mutta asiaan:

Tänä syksynä kotisohvalta olen fiilistellyt esim. näitä:

Looking. HBO:n homosarja, jota sen alkaessa puffattiin homojen sinkkuelämänä. Ihanan samaistuttavan tavikset henkilöhahmot, ihmissuhdekoukerot ja plussana ihanat San Franciscon maisemat.

New Girl. Zooey Deschanel jakaa tunnetusti mielipiteitä. Musta hän on aika ihana, mut parasta kuitenkin tässä sarjassa on Schmidt. Ja douche-bag-jar. (Sarjan kakkoskausi tulee Netflixiin 15.10.) Jes!

Bored to Death. Ihan vaan siksi, että teki Jason Schwartzman mitä tahansa, minä kyllä jaksan katsella häntä.

Siksi odotan tätäkin:

Mutta entä se Dawson´s Creek?

En katsonut sarjaa teininä ja ajattelin uppoutua siihen siis nyt. Katsoin puolitoista jaksoa ja ei, ei vedonnut muhun yhtään sen enempää nyt kuin silloinkaan.

-----

Onko sarjasuosituksia näiden pohjalta?

-----

It´s fall. I just want to stay in and watch tv.

 

Kommentit

Laurel Wreath

Jooo, Looking! <3 Ja New Girl on jo vanha suosikki. Noiden perusteella suosittelisin nettisarjaa The Outs:

http://theouts.squarespace.com/watch/

Näköjään tuolta porukalta on tullut myös uusi sarja, "Whatever this is". En oo ehtinyt vielä tutustua, mutta vaikuttaa hyvältä sekin!

saarah
visual diary

Hyvä maku sulla :)

Kiitos vinkistä, pitää tutustua!

Kuvaputkessa

Looking on tosiaan kiva, paikoittain aika hottikin jos joku nyt syystalveen satttuu kaipaamaan pientä säpinää :) Kotikomediakoomailuun sopii muuten tosi hyvin myös Silicon Valley.

saarah
visual diary

Joo, Lookingin miehet on kyllä ihania ja kuumia, varsinkin se pieni latinomies <3

Pitää tsekata toi Silicon Valley, kiitos vinkistä!

allie (Ei varmistettu)

Looking on tullut juu vilkaistua :) HBO-suosikkeja on olleet myös Girls, Big Love, True Detective ja Six Feet Under, jonka katsoin ihan vastikään (pikkuisen myöhässä;). Girlsin jaksot oli myös vain puoli tuntia, joten niitä oli helppo ripotella sinne tänne. True Detective taas meni muutamassa päivässä ja Big Love oli yhden pitkän sairasloman pelastus, Six Feet Under toisen. Suosittelisin myös brittisarjaa Misfits, ekat kaudet oli ihan huippuja :)

allie (Ei varmistettu)

Ainiin, ja Downton Abbey!! En tiedä mikä siinä on, mutta jotenkin se vetoaa ihan täysillä :D

Kommentoi