Superkiva stailauspäivä

visual diary

Olin tänään mukana Lilyn ja Kampin stailauspäivässä, kuten jo aiemmin tällä viikolla kerroinkin. Päivän suurin vaatekriisi oli aamulla kotona, kun en millään keksinyt mihin itse pukeutuisin!

Loppujen lopuksi päädyin silkkiseen FilippaK:n luottopaitaani ja suosikkikoruuni, joka on itseasiassa Marokosta katukauppiaalta ostettu korvis. Kenkävalinta ei mennyt ihan nappiin; kuusi tuntia korkareissa seisoskelua ja juoksentelua tuntuu nyt varpaissa...

 

Mutta päivä oli todella kiva, suurkiitos kaikille stailattavana olleille miehille!

Kiire kyllä oli, siellä sitä juoksenneltiin pitkin myymälää ja ehdin pitää yhden kymmenen minuutin tauon. Nyt siis sohvalle kaatuminen kiinnostaakin aikalailla.  EDIT: Päädyinkin tanssimaan Kaikuun valomerkkiin asti. Hupsis!

Palaan pian kaikkien stailauskuvien kanssa!

----

Today I was giving styling advice to men in Kamppi Shopping Centre. The final styling pictures will be here tomorrow. 

It was so much fun, but now I´m exhausted; running around in heels for six hours makes a girl tired!

Kommentit

Kanelibasilika

Stailauskuvia odotellessa! :) 

saarah
visual diary

Yritän saada ne tänne jo illalla!

TiinaMariN.

Kuulin että sulla oli ollut kiire. Itsellä oli päinvastainen ongelma, vain kaksi rohkeaa uskaltautui stailattavaksi... Mutta hauskaa oli:)

 

saarah
visual diary

Varmaan seuraavan kerran jos/kun tällasiat järjestettään, useampi jo uskaltautuu mukaan!

Me päädyttiin puolen tunnin stailausaikoihin, että mahdollisimman moni pääsisi. Tunti olisi ollut kuitenkin ehkä parempi, niin olisi ehtinyt paneutua asiakkaaseen paremmin. 

Oli kyllä kiva päivä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hieno paita! Katsoin ylimmäistä kuvaa ja luulin paidan olevan kukikas, mutta eihän se sitä sitten ollutkaan. Näytät muuten kuvassa myös tosi nätiltä :)

saarah
visual diary

Oi, kiitos! 

Printti on kyllä kivan abstrakti ja paidan materiaali ihana. Oiva luottovaate!

 

Kelpais mullekin tuollainen paita! Silkkiä ja abstraktia printtiä, nam. Kysyisin kuitenkin tuosta laukustasi pilkottavasta lehdestä. Tilaatko GQ:ta vai ostatko irtonumeroita? Tärkeimpänä kysymyksenä, mistä? :) Irtonumerohinnat tuntuu huitelevan omissa sfääreissään, mutten ole saanut aikaiseksi selvitellä tilauksen tekemistä.

saarah
visual diary

Ostan satunnaisia irtonumeroita, mutta harvemmin Suomesta. Yleensä kun oon reissussa, ostan ison kasan ulkkislehtiä, koska ne on vaan niin paljon halvempia muualla kun Suomessa. Kyseisen GQ-numeron nappasin kesällä Pariisin lentökentältä, koska kansi vaan puhutteli mua, jostain syystä :)

 

Kommentoi