Surffiloma Marokossa

visual diary

Kun kaksi vuotta sitten ilmoitin ystävilleni, etten pääse heidän kolmekymppisilleen kahden viikon päästä, koska olen surffilomalla Marokossa, sain epäileviä katseita. Samoja minuun luotiin työpaikallani, josta otin reilun viikon omaa lomaa. 

Ymmärrän kyllä miksi; en ole erityisen urheilullinen, en tykkää tehdä asioita, joita en osaa. En myöskään ole erityisen spontaani. Viihdyn sisätiloissa ja harrastan kaupunkilomia. 

Mutta juuri sillä hetkellä oli sellainen olo, että pitää tehdä jotain, mitä en yleensä tee. 

Vietimme viikon pienessä kalastajakylässä nimeltä Taghazout. 

Viikkoon mahtui surffauksen alkeiden lisäksi mm. jokailtainen joogatunti auringon laskiessa, ihania paikallisten kokkien taikomia illallisia, uintia, rannalla makoilua ja reissu Pikku-Marrakechina tunnettuun Taroudantiin.

Totuuden nimissä kerrotakoon, että hermoni kestivät surffauksen alkeita tasan kaksi päivää. Sitten tajusin, ettei minusta ikipäivänä tule kuumaa surffibeibeä. Ilman komeita miessurffareita olisin luovuttanut jo paljon aiemmin. 

Silti, reissu oli ihana ja mieleenpainuva. 

Jos siis suunnitelmat syys- tai talvilomaksi ovat vielä auki, tässä vahva suositus erilaiselle lomaviikolle! 

Surf Berbere järkkää lomia, johon sisältyy kaikki: surffit, joogat, majoitukset, ruuat (lukuunottamatta lentoja). Myös ne komeat surffiohjaajat.

 

-----

If you have no idea where to go for a holiday this fall or winter, here´s one suggestion: Surf holiday in Morocco.

Surf Berbere organizes surf holidays that also include yoga lessons. I was there few years ago and it was amazing. 

Kommentit

saarah
visual diary

Mä haluun kans sinne takas NYT :) Joo, kaikki ne kuosit, kuviot ja värit. Oi. Ja minttuteen tuoksu. Mmmm.

solja
Muualla

Jos nämä kuvat eivät saa haluamaan Marokkoon, niin ei sitten mikään. Minäkin kävin kerran surffitunnilla Portugalissa. Ottaen huomioon, ettei minulle ole lihaksen lihasta käsivarsissa tai keskivartalossa enkä osaa sukeltaa pitämättä nenästä kiinni, olisin voinut etukäteen päätellä, ettei se ole ihan minun juttuni. Hauskaa oli silti (ainakin ohjaajilla).

saarah
visual diary

Hahaaa, samaan kaatui munkin surffaus. Lihastahan siinä ois tarvinnu aikalailla! Mutta ehkä joskus vielä kokeilen uudestaan! 

Ja Marokkoonkin haluan vielä joskus takaisin. Sinne jäi mm. niin monta maailman täydellisintä mattoa, jotka täytyy kotiuttaa vielä joskus :)

lepi (Ei varmistettu)

hei ei tällasia saa postailla, törkeetä! kauhee matkakuume :)

saarah
visual diary

Siihen auttaa vaan yksi asia ;)

Miten ois edullinen ja siisti surfhouse in Agadir,

Miten ois edullinen surfhouse in Agadir. ..

Kommentoi