Surffitukan salaisuus

visual diary

Jos yrittää, ei voi onnistua,

on sanonta jota tavallaan rakastan ja sitten vihaan. 

Vihaan myös sitä, miten sinkkunaisia aina ohjeistetaan: ei saa luovuttaa, kyllä se sieltä vielä löytyy ja sitten taas heti kun lopetat etsimisen, niin sitten tapaat. Niin että haloo, ristiriita. Eikö se etsimisen lopettaminen ole juuri sitä luovuttamista?

No oli miten oli, yksi mysteerinen yrittämis-onnistumisasia on tämä: En ole tukkaani juuri koskaan tyytyväinen, vaikka käytän sen laittamiseen aikaa, energiaa ja tököttejä. Niillä en saa koskaan toivottua, sitä täydellistä tulosta.

Sen tuloksen saa sitten näin: istu kuusi tuntia auringonpaisteessa ja merituulessa tukka auki. Juo paljon viiniä. Kun pääset kotiin, laita tukka nutturalle ja nuku kaksitoista tuntia. Avaa se ja

 

TADAA, vähän auringon raidoittama, merituulen tuivertama ja yönutturan kihartama surffitukka on JUST se, mitä aina yritän saada aikaan. 

----

My hair is only perfect when I have a slight hangover from drinking wine outside by the sea
for hours. 

 

 

Kommentit

Laura T.
M O L

I H A N A.

saarah
visual diary

<3

Mahdoton Nainen

Mä olen viime aikoina yrittänyt tulla sinuiksi oman luonnonkiharan tukkani kanssa, ja aika hyvin siinä onnistunutkin. Mun tukka ei ole aina ollut kihara, vaikkakin jonkin verran taipuisa. En tiedä onko tukanlaatu muuttunut iän myötä vai käsittelyjen (mm. vaalennuksen) takia ja mennyt enemmän kiharaan.

Se on näin kesällä oikeastaan ihan kiva ja kätevä kun ei tarvii aamuisin kuin pestä tukka ja puristella vähän suolavedellä. Ja toisin kuin yleensä tuuli ja korkea ilmankosteus vain parantavat lopputulosta :D

saarah
visual diary

Hei mun tukka on alkanut kans iän myötä vähän laineilevaks ja mun äiti sanoi samaa et kuuskymppisenä se on sit jo kihara :D Sitä odotellessa!

ingis8

Mun mielestä sun tukka on aina kivasti :)

saarah
visual diary

Kiitos! Yleensä kuvissa se onkin, koska aina ennen kuvaa pitää tehdä pöyhimisoperaatio :D

Viinin voimalla

Mut toi tukanlaittovinkki pitää muuten ottaa kokeiluun! Kuulostaa just hyvältä! Onko viinin laadulla merkitystä?

saarah
visual diary

No erityisen hyvin toimi lämmin punaviini muovimukissa, 2€ kpl :D

Nius from Tampere

Kiitos vinkistä! Todellakin tämä menee samantien kokeiluun! Juuri kirjoitin tuskailevan hiusaiheisen postauksen itsekin otsikolla Vetäiskö Kaljux? Ei varmaan tarvi vetää jos tää toimii ;) 

saarah
visual diary

Koklaa eka tätä :D

Opiskelija (Ei varmistettu)

Moikka! Ei liity aiheeseen mutta: olisko antaa vinkkejä, mistä kannattaisi metsästää ihanaa kalenteria lukuvuodelle 2016-2017? Tai mikä parempaa, olisko sulla suositella jotain tiettyä kalenteria? :)

Kommentoi