Tavoitteet vuodelle 2017

visual diary

 

 

16 päivää siinä meni, mutta nyt olen listannut itselleni tavoitteet tälle vuodelle.
 

Vuonna 2017 minä haluan: 

- olla ulkona kun aurinko paistaa. 

- olla se tyyppi, josta ihmiset sanovat: Saara, tiiätkö se sellanen kiva ja rento tyyppi. 

- ottaa kuvan niin monesta vaaleanpunaisesta talosta kun vaan huvittaa. 

-ratkaista sen mysteerin, että mitä ihmettä toi kissa tekee tossa ylemmässä kuvassa?????

 

+ saada yhden gradun valmiiks. 

 

----

 

My goals for 2017 in 2 pictures. 

 

 

 

 

Kommentit

Juls and Rags

Mun tulkintani yläkuvalle: kissa loikoilee leveällä ikkunalaudalla ja pesee itseään nautiskellen samalla auringonpaisteesta. Kuvassa näkyvä tassu on oikea takajalka. Vertaa esim. tämä gettyimages-kuva.

Vai olisiko toi sittenkin etujalka? Siinä tapauksessa veikkaukseni on, että ikkunassa tai verhoissa surisee kärpänen, jota kissa laiskasti jahtaa läpsimällä tassua kärpäsen suuntaan.

Ps. Vaaleanpunaset talot <3

saarah
visual diary

No siis tosi hämmentävää :D :D Kun otin ton kuvan, huomasin vasta myöhemmin ton sojottavan jalan. Näyttää ihan siltä että kissa viittaa :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha ihan mahtava & jollain tapaa tosi inspiroiva, erilainen lista. <3 Oot huippu!

saarah
visual diary

Kiitos <3

Mä luulen että toi katti vaan lepuuttaa tassuaan verhossa :) Kynsien avulla sitä voi vaan roikottaa siinä..

saarah
visual diary

Hahaa, totta :D

Hertta-Viola

Hyviä tavoitteita ja tuo kissa on kyllä huippu! Omalla kissalla jää aina kynsi kiinni verhoon ja senkin tassu on hassuissa asennoissa :)

Mun ehkäpä isoin tavoite tälle vuodelle on tutustuttaa itseni liikunnan pariin (inhoa liikuntaa) joten tämä tuntuu todella vaikealta haasteelta :) Ja tähän meni 39 vuotta :)

saarah
visual diary

Tsemppiä!

Täällä toinen liikunnanvihaaja, joka aloitti lenkillä käymisen 30-vuotiaana ja salilla käymisen 32-vuotiaana. Itseasiassa musta salitreeni on kivointa urheilua: saa olla sisällä, voi tehdä omaan tahtiin ja lopuks pääsee saunaan! Kannattaa ottaa mukaan kaveri, joka tietää miten mikäkin laite toimii ja mitkä niistä on hyödyllisiä :) 

Hertta-Viola

Totta, kaverin kanssa varmaan pääsee alkuun parhaiten. Olen joskus käynyt salilla, uimassa ja lenkillä, mutta kun kaikki sanoo että liikkumisen jälkeen tulee mielettömän hyvä fiilis niin minulle sellaista ei ole oikeen tullut.... Varmaan tässäkin osasin jotain tunaroida :D

Mutta nyt ajattelin että oma hyvinvointi etusijalle, ainakin annan liikunnalle mahdollisuuden todistaa että olen ollut väärässä kaikki nämää vuodet!

Kommentoi