Täydellinen tee (ja epätäydellinen elämä)

visual diary

 

 

Tunnustus:

Olen kova kadehtimaan muita ihmisiä. Tuo jolla on täydelliset paksut luonnonkiharat, sillä on varmaan paljon kivempi elämä kuin minulla. Ja tuo, jonka olohuoneessa on ihanan väriset seinät, miksei minulle ole?! Sitten joskus tajuan, että joku ehkä samalla tavalla kadehtii minuakin:

Siellä sillä on taas aikaa valoisaan aikaan asetella kukkia ja kauniita teepurkkeja.

Niin onkin!

 

Sain Suomesta testiin suomalaista teetä: pakettien kyljissä komeili esimerkiksi Helsinki.
Mitä nämä ihanuudet on, kyselivät kaikki kylässä kävijät, kun olin asetellut purkit keittiön avohyllylle esille.

Teet ovat Nord-T:n valikoimista ja niissä on käytetty vain hyvin laadukkaita raaka-aineita, seassa on myös suomalaisia superfoodeja. Kauniit pahvipakkaukset ja metallikansi näyttävät ja tuntuvat kädessä kivalta. Itse testasin Helsinki-nimistä vihreää teetä sekä Afloat with Folkboat -hedelmäteetä, joka sisältää mm. lakritsinjuurta. Molemmat niistä olivat superhyviä!

Juon talvisin ihan hullun paljon teetä ja suurimman osan siitä juurikin vihreänä ja kofeiinittomana versiona. Tee kun lämmittää kylmässä asunnossa ja jotenkin myös rauhoittaa mieltä. Aina kun edessä on hankala kirjoitusjuttu (gradu) tai mutkikas työjuttu (asiakkaan mystiset kommentit), keitän ensiksi pannullisen teetä ja alan hommiin vasta sitten kun toisessa kädessä on höyryävä kupillinen.

 

 

Sitten toinen tunnustus:

Pahvinen teepaketti on ihana ja kierrätettävä eli siis ekologinen, mutta ei Portugaliin sopiva. Kuten aiemmasta valituspostauksesta voi ehkä arvailla, eräänä päivänä koin kauhunhetkiä: teepurkin jämät, joita olin säilönyt avohyllyllä ilmeisesti ruuvaamatta purkkia ihan täysin kiinni, olivat homeessa. Voi itku ja kaikki kirosanat, jotka osaan portugaliksi! Tästä kuitenkin syytän vain itseäni ja tätä maata, muissa oloissa tee säilyy varmasti hyvänä. MERDA!

Se siitä täydellisestä leikkokukkia ja teetä -elämästä siis.

(Lissabonvuosistani kertovalle kirjalleni on jo nimikin: Hullaantumisia, hometta ja huokeita humalatiloja).

 

----

 

Sain teet testiin blogin kautta. Kiitos!

 

----

 

Loving this tea by Finnish tea brand Nord-T.

 

 

 

Kommentit

Pamsu
Osien summa

Hahaa, loistava kirjan nimi!

saarah
visual diary

Kiitos :)

pöpelikössä
Pöpelikössä

Hitsi että minä tykkään näistä sun jutuista :)

saarah
visual diary

Kiitos ihana :)

NORD-T (Ei varmistettu) http://nord-t.com/

Moikka Saara!
Ikävä kuulla että kosteus oli tehnyt tepposiaan meidän teelle. Meidän tiedossa on että pakkaskuivatut mansikat on tosi herkkiä ja koetetaan löytää siihen ratkaisua niin pakkauksen avulla kuin löytämällä eri luomumansikkalajikkeita meidän pakkaskuivaukseen. No, summa sumarum jos haluat uuden teen homehtuneen tilalle niin laita minulle viestiä osoitteeseen nina@nord-t.com!

Iloisin pikku teetehdasterveisin,
Nina

Kommentoi