Top 6 just nyt

visual diary

 

Parhaat jutut just nyt tulee tässä: 

 

 

1) Pinkit kukat, jotka näyttää vähän apiloilta.
Ostan yleensä kukkia kotiin joka toinen viikko. Ihan vaan siksi että asuntoni ei ole mikään sisustajan unelma ja kauniita asioita on kiva katsella. Ison kimpun näitä kukkia saa neljällä eurolla ja ne kestävät yli kaksi viikkoa. 

2) Kiinakaupan pakkaussuunnittelu.
Niin söpöjä pakkauksia, että pakko uusiokäyttää esim. just kukkamaljakkona. Vaan niin hienoja!

 

 

3) Tiger.
Kun asuu ulkomailla, rakastaa jokaista sellaista paikkaa jossa myydään salmiakkia. Tai no, sitä ainoaa paikkaa! Tigerissa myydään myös näin kauniita lyijykyniä (jotka tosin siskoni lähetti minulle, koska taisin itkeä sitä, etten ole saanut mitään postia aikoihin). Tigerista ostan myös superhyviä sesampatukoita, joiden kanssa yritän opetella sellaiseksi naiseksi, jolla on aina käsilaukun pohjalla joku snäksi, ettei iske kamala heikotus ja ärsytys kun on unohtanut syödä. 

 

 

4) Miranda July. 
Luin tämän kirjan kahdessa viikossa, kahdessa eri suosikkikahvilassani. Ihanan outo ja silti vähän samaistuttava, mukaansatempaava, helppolukuinen ja eipä se kaunis kansikaan haittaa. 
(Fanitan Mirandan kirjoitustaitojen ja mielikuvituksen lisäksi myös hänen hiuksiaan). 

5) Ikkunalauta.
Kun asuu yksin, on ihaninta asua ihmisten ilmoilla. Joka aamu kun avaan ikkunani (joita minulla onkin tasan yksi) ja juon aamuteetä siinä ikkunalaudalla katsellen lähitienoon ihmisiä ja maisemia, tulee onnellinen fiilis. 

 

 

6) Suosikketee.
Suosikkiteeni on ollut vuosikausia Numin pu-erh suklaatee. Se maistuu taivaallisen hyvälle, mutta sisältää myös kaikkea tärkeää: mm. probiootteja. Itse tutustuin kyseiseen teehen vieraillessani vuosia sitten ystäväni luona San Franciscossa. Join hänen suklaateensä loppuun ja kun menin ostamaan uutta satsia hipsteri-Wholefoodsista, säikähdin vähän hintaa. Ei superhalpaa, mutta hintansa arvoista. 
(Suomessa Numin teetä myy mm. Ekolo). 

----

Mistä siellä intoillaan just nyt?

----

 

Current favorites:


pink pompom flowers, packages from China shop, Tiger,
Miranda July, sitting on my windowsill and drinking Numi pu-erh chocolate tea. 

 

Kommentit

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi/

Kauniita juttuja, kyllä noissa silmä lepää :) Intoilen siitä että opiskelut on syksyltä melkein paketissa ja voi/ehtii lukea kaikkea muuta kivaa ja puuhastella. Jepaa!

saarah
visual diary

Oi, toi kuulostaa hyvältä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Rakastan kukkia kotona, mutta leikot ovat kaikessa kuolevaisuudessaan minusta vähän masentavia. Tämän hetken kovin juttu ovatkin leikot, jotka jatkavat olemassaoloaan kuivakukkina. Ehdoton lempparini on sini-ikiviuhko. Ihan mieletön väri! Toinen kova juttu ovat silkki- ja kashmirvaatteet, jotka tekevät talven tulosta vähemmän sietämättömän. Ja syksy on tänä vuonna aivan MIELETTÖMÄN kaunis <3

saarah
visual diary

Joo, oon samaa mieltä! Nää kyseiset kukkaset mitä mulla on, niin kuivuu just kauniisti ja niitä vois säilöä ehkä ikuisesti :) 

Oonkin nähnyt tosi paljon instakuvia Suomen syksystä. Näyttää niin värikkäältä!

Maaria84 (Ei varmistettu)

Suklaakarpaloista ja merestä.

saarah
visual diary

Oi, meri on aina inspiroiva!

Mo_ (Ei varmistettu)

Viikon päästä alkavasta kielikurssista, uudesta tuttavuudesta ja huomisesta minivaelluksesta. Intoilen myös mulle uusista hedelmistä mitä löysin lähikaupasta :)

saarah
visual diary

Ooooh, no tossa oli kyllä monta hyvää juttua :)

celine
journey

Kurpitsoista! Lautasella ja ihan vain visuaalisesti (monet koristelee ulkoportaansa kurpitsoilla täällä nycissä). 

saarah
visual diary

Oooh, koristekurpitsat on kyllä NIIN hienoja. Ja oikeat niin hyviä :)

Syysterkkuja NYCiin!

Kommentoi