Tykkää!

Assan_photoshoot_3009157.jpg

Olin tosi pitkään vähän sitä vastaan että blogilla pitäisi olla Facebook -sivu. Ajatuksella: en jaksa tuutata samaa informaatioita joka mediaan, ihmisiä alkaa ärsyttää. Kunnes minua fiksumpi ystävä kertoi: ihmiset lukee blogeja nykyisin FB:n kautta. 

Sivua tehdessäni kävi myös ilmi että en tietysti ole ainoa Visual Diary Facebookissa. Enkä muutenkaan. 

Blogien nimet ovat yleensä ainakin itselle tosi mystisiä. Mistä ihmeestä ne ovat syntyneet? Kuinka usein ihmiset katuvat niitä outoja nimiä, joita ovat blogeilleen antaneet tietämättä että tämä seuraakin sinua sitten mukanasi hamaan tulevaisuuteen? Tai että sinua aletaan kutsumaan etuliitenimellä, joka tulee blogistasi? 

Oma bloginimi on onneksi aika neutraali. Se oli ensin Kuvapäiväkirja, mutta koska sana oli luonnollisestikin käsittämättömän hankala ulkomaalaisille ihmisille, minähän näppäränä käänsin sen englanniksi. Nimi on kai edelleen ihan kuvaava, vaikka kirjoittelenkin enemmän kuin kuvaan. 

Tosin kritiikkiäkin on tullut: aina aattelen eka et Visual Diarrhea. No joskus se on sitäkin!

Olen siis vihdoin kunnostautunut blogin FB:n päivittämisen kanssa. Nostan sinne usein juttuja ja joskus kivoja linkkauksia muualta. Eli jos haluat pysyä ajan tasalla, tykkää tästä. 

—-

Follow me in Facebook. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *