Tyylimummot kirjassa

visual diary

Oma mummoni (kunnioitettavassa 88-vuoden iässään) on kyllä kotona kotivaatteissa, mutta aina kun hän lähtee vähänkin edustavampiin tilaisuuksiin, laittaa ensin papiljotit, sitten helmet kaulaan ja ykköset ylle. Se on jotenkin ihanaa. Tyylikkäiden mummojen ja pappojen bongailu on muutenkin kivaa, varsinkin sunnuntai-iltapäivisin kun he ovat päiväkävelyllä.

Tim Walkerin viime vuoden lopulla ilmestynyt The Granny Alphabet -kirja esittelee juuri tällaisia tyyppejä.

Ihania tyylejä ja kuvituksia!

Kirjan voi tilata ainakin täältä.

-----

Tim Walker´s The Granny Alphabet -book looks so good.

Order form here.

Kommentit

Murun kera

Oi mummot! <3

Minunkin isoäitini oli tyylileidi! Mun hienoin takkini on häneltä peritty jakku. Se on klassinen malliltaan, mutta ei lainkaan tylsä :)  Isoäitini ei myöskään koskaan suostunut lähtemään ulos ilman hattua, olisi ollut rahvaanomaista kulkea katuja paljain päin.

saarah
visual diary

Ooh, tuo on juuri parasta mummoissa :D

Muistan aina myös lapsuudenystäväni mummon opetuksen "Hieno nainen ei koskaan syö kadulla". Tätä muistelen usein kun nakerran jotain evääksi ostettua karjalanpiirakkaa kiireessä kadulla.

Murun kera

Auh, tuosta tuli mieleeni, että mun isoäiti oli myös sitä mieltä, että hieno nainen ei juo yksin alkoholia.. eikä juo mitään suoraan pullon suusta. Tämä on johtanut lievään morkkikseen aina jos haluan juoda lasillisen viiniä ja olen yksin kotona. Ja siihen, että mun äitini nauttii ylenmääräisesti juodessaan limpparinsa ja siiderinsä suoraan pullon suusta :D Äiti se voi kapinoida omaa äitiään kohtaan, mä otan selkeästi vähän turhan vakavasti nuo elämänopetukset :)

Kommentoi