Uudet rillit netistä - mutta mistä?

visual diary

 

 

Ostin uudet rillit kaksi vuotta sitten ja tällä hetkellä mun mielipide niistä on tämä: VOI BLAAH. Kyllästyttää siis. 

Haluaisin uudet, mutta rahat on vähissä. 

 

 

Nämä rillit on Warby Parkerin valikoimista, mutta heilläpä ei ole toimitusta Amerikan ulkopuolelle. Miksi oi miksi?
Mutta entä muut nettikaupat? Onko hyviä kokemuksia jostain?

Jaa viisautesi pliis!

 

----

 

Loving these new frames from Warby Parker. 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ace & Tate!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ystäväni vannoo brittiläisen Bailey Nelsonin nimeen ja varsin mallikkaalta ovat ainakin hänen päässään näyttäneet!

http://www.baileynelson.co.uk

^ (Ei varmistettu)
Tica
pied-à-terre

Vaihdoin tänä kesänä rillejä ite ja RAKASTUIN Cubittsin valikoimaan. Kävin itse liikkeessä, mutta tarkistin ja heiltä löytyy myös verkkokauppa. Kaikki kehykset on käsin Lontoossa tehty ja asiakaspalvelu sekä sähköpostitse että paikan päällä on ollut ihan mahtavaa = vahva suositus!

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei ei ei laseja netistä. Niihin tarvitaan kuitenkin erilaisia mittoja, jotka on hyvä ammattilaisen tehdä. Itse mitattuna mitat saattavat mennä pieleen ja lasit tuntua sen jälkeen huonoilta.

vii_ (Ei varmistettu)

Otan aina vain maksullisen näöntarkastuksen liikkeestä ja pupillien etäisyys tulee siinä samalla kertaa. Itse olen tilannut lasit jo vuosia Zenni Opticalilta. Edullista ja voi hinnankin puolesta ottaa riskejä kehysmalleissa. Kivempi saada vaihtelua kuin pitää aina vain samoja. Yhdet lasit tarkistutin myös optikolla. Kaikki mitat, vahvuudet ja taitot vastasivat tilaustani. Jokaisella on varmaan jonkinlaiset (aurinko)lasit entuudestaan ja niillä voi rajata sitä, kuinka leveät lasit tulisi olla (ei liian tiukat päähän tai liian leveät) tai kuinka pitkät sangat yms.

Heidi_12 (Ei varmistettu)

Tilasin omani täältä https://www.classicspecs.com/ ja olen ollut todella tyytyväinen. Kaikki mahdolliset mitat sai täytettyä sivuille ja iso plussa 3d-sovitus mahdollisuudesta.

Selina / Leijonaa mä metsästän (Ei varmistettu) http://leijonaa.fi

Kaverini vannovat Favopticin nimeen. Ilmaiseksi voi tilata neljät rillit sovitukseen kotiin, eikä sekään vielä velvoita tilaukseen. Edullisiakin vielä. Omakohtaista kokemusta ei vielä ole.

BT (Ei varmistettu)

Bon lookilta olen tilannut sekä silmälasit että aurinkolasit- sun vinkistä ;)

www.bonlook.com

ninnni (Ei varmistettu)

Kuten pari aikaisempaa kommentoijaa jo mainitsivatkin, Ace&Tate ehdottomasti! kyseessä on amsterdamilainen pieni hipsterimerkki, jonka lasit tehdään Italiassa käsityönä ja normilinssit ovat aina just alle satasen (98€). Nykyisin malleja ja värejä on jo enemmän kuin tarpeeksi eli eiköhän sieltä löydy sopivat! Chekkaa täältä: https://www.aceandtate.com/

ps. sivuilta löytyy myös hauska peli täydellisten lasien metsästykseen! https://www.aceandtate.com/guide

lamana (Ei varmistettu)

Meinasin kanssa huikkasta, että hollantilainen Ace & Tate valmistaa makeita laseja huikeilla hinnoilla. Sivujen mukaan he eivät kuitenkaan lähetä tilauksia muualle kuin Hollantiin, Belgiaan, Saksaan, Itävaltaan, Englantiin, Skotlantiin, Irlantiin, Tanskaan ja Ruotsiin. Harmi!

saarah
visual diary

Wau! Suurkiitos näistä, alankin kahlata läpi!

Harmi ettei tuota kaikkien suosittelemaa Ace&Tatea nyt maantieteellisistä syistä pääse testaamaan :(

9745lettu (Ei varmistettu)

Ruotsalaisella Nividas-merkillä on ihania silmälaseja! Ymmärtääkseni nettikauppa toimittaa myös ulkomaille. Eikä oo edes kalliita.

Kommentoi