Uutta Designers Guildilta

visual diary

Oma kotini elää vuodenaikojen mukaan. Keväällä kiskoin kaiken irti seiniltä, vaihdoin sohvatyynyt vaaleiksi ja vähensin pikkusälän määrää puolella. Sitten taas syksyn tullen tummemmat värit ja lämmin tunnelma alkavat kiinnostaa enemmän. Ja ovathan ne taulutkin jo palanneet seinille. Ei tule minimalistia minusta ikinä, mutta eipä se haittaa.

Designers Guildin juuri julkaistu uutuusmallisto näyttää siltä, miltä unelmien talvikoti voisi näyttää: paljon värejä, tekstuureja ja lämpöä (vaikka kuvien ikkunoista kesämaisemat näkyykin). Ja sininen ja vihreä, oikeastaan ainoat värit mustavalkoisen lisäksi mitä sisustukseeni kelpuutan juuri nyt. (No vähän tietty suosikkiani lohenpunaista lisäksi).

Madhuri -mallistoon kuuluu sisustus- ja verhoilukankaita, tapetteja sekä erilaisia valmistuotteita, kuten mattoja, koristetyynyjä, torkkupeittoja ja huopia, päiväpeitteitä, huonetuoksuja ja tuoksukynttilöitä sekä kylpyhuoneen tuotteita pyyhkeistä meikkipusseihin.

Kivalta näyttää. Mutta on kyllä ollut kuvauksilla niin hienot puitteet, että jopa ysärisäkkituoli ja tiskivuori näyttäisivät tuolla kauniilta!

-----

Designers Guild´s AW14 collection is called Madhuri. Love the colors and textures.

-----

Kuvat/pics: Designers Guild. Designers Guildia edustaa Suomessa Vallila Interior.

Kommentit

saarah
visual diary

Ne on kyllä niin hienot, ottaisin tännekin ne ihan samantien :) Täällä on vähän sama mania päällä. Heti kun hengaa enemmän kotona ja illat pimenee, tulee kamala sisustamisinto!

Nata - White Trash Disease

Neljänneks alin on tosi hieno! Tällaisia övereitä sisustuskuvia harvemmin enää näkyy missään, kivaa vaihtelua!

saarah
visual diary

Nii mustakin!

Jotenkin viimevuosina on nähny niin paljon kokovalkoisia koteja, että yhtäkkiä tällaset näyttää niin hienoilta.

Kommentoi