Viime aikojen parhaat

visual diary

 

 

Asioita, joista olen intoillut viimeaikoina:

 

 

Dr. Hauschkan Revitalising mask on uusi suosikkituotteeni kaikista. Kun iho punoittaa, johtui se sitten auringosta, stressistä tai mistä tahansa muusta mysteerisyystä, tämä ihan oikeasti rauhoittaa ihon hetkessä. Lisäksi naamio on täydellinen käytettäväksi hedelmähappokuorintanaamion jälkeen (ja mistä tuleekaan täydellisempi pro-ihonhoitaja-fiilis kuin siitä, että laittaa kaksi naamiota peräkkäin? No ehkä siitä kun tulee kotiin hieman liian tuiterissa ja silti puhdistaa naaman, laittaa kasvovettä, seerumia ja silmänympärysvoidetta. Hah).

Suomalainen teefirma Nord-T täytti vuosia ja halusi lähettää yhteistyökumppaneilleen pienen teelähetyksen. Hihkuin innosta sen saapuessa Lissaboniin asti, Senhora Saara, kysyi postimies ja allekirjoitin kuittauksen lähetykseen. Reykjavik* on valkoista teetä, joka maistuu jännästi vähän savulta.

 

 

Vaihdan kevään tullen aina kesärintsikoihin, jotka ovat mahdollisimman kevyet ja hiostamattomat. Nämä COS:in vaaleanhaaleanpunaiset ovat aika täydelliset hikisiin päiviin. Ei kaaritukia, ei paksua kangasta eikä vaaleiden paitojen alta kuullottavaa mustaa väriä. 

 

 

Tässä ruoka, jota olen kokannut viimeaikoina useaan otteeseen. Tee ensin marinadi seesamiöljystä, tuoreesta inkivääristä, chilistä, soijakastikkeesta, pippurista ja limestä. Pilko tai suikaloi kurkkua, korianteria, porkkanaa, punakaalia... mitä vain. Keitä nuudelit ja edamamepavut, jäähdytä ja lisää salaatin sekaan. Sekoita marinadi salaattiin ja anna marinoitua ainakin tunti tiiviissä rasiassa. Paahda pinnalle auringonkukan siemeniä ja murustele fetaa. (Tai jätä feta pois, jos haluat vegaaniversion). Tämä on vieläkin parempaa seuraavana päivänä!

 

 

Suomalainen sisu, ulkomailla sitä joutuu usein selittelemään, tässä blogissa tuskin niinkään. 

Joanna Nylundin Sisu - Suomalaisen sisun salaisuus* saa tuntemaan ylpeyttä omaa maataan kohtaan. Hitto me ollaan kyllä vahvoja ja tehokkaita tyyppejä, myhäilin moneen otteeseen kirjaa lukiessa. Kirja on myös tosi kivasti kuvitettu ja taitettu!

 

 

----

 

 

 

*saatu blogin kautta. Kiitos!

 

 

 

 

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Olen myös täysin koukussa cosin kaarituettomiin rintsikoihin. Parasta mitä ihminen voi buubseilleen tarjota!

saarah
visual diary

Ah, todellakin parasta :)

shell shockers (Ei varmistettu) http://shellshocker-io.com

I think everyone has a beautiful past, thanks for sharing the article, your blog will be more interested people.

Kommentoi