Vintage-onni

visual diary

Yleensähän asia ei koskaan mene näin:

Haluaisin jonkun vyötärömallisen hameen, mielellään jonkun neutraalin värisen, harmaan tai ehkä mustavalkoisen. Ja kaikkein mieluiten vintagea.

Sitten ekan vintagekaupan ekassa rekissä se on. Ja se on just sun kokoa.

Olen myös vähän aina vierastanut tätä midimittaa, mutta nyt päätin totutella siihen. Jopa ilman korkkareita.

Katsotaan miten käy.

-----

Hame vintage Kengät vintage Toppi Topshop

Kuvat Leyla Avsar

-----

It was a vintage treasure day.

Skirts vintage Shoes vintage Top Topshop

Kommentit

ingis8

Jee :) Itse ärsyynnyin siihen, etten ikinä löydä mitään mitä visioin päässäni ja kuva miltä voisin näyttää kallossani ja mitä poeili kertoo (siis asujen suhteen) on kuin kaksi maailmaa- siksi ostin perjantaina ompelukoneen. Hame valmis ja tänään kangaskauppaan mekkoa varten...! Mutta onnistuneet vintagelöydöt on kyllä parhaita!

saarah
visual diary

Tiiätkö, mulla on yhtäkkiä ihan sairas ikävä ompelukonetta. Sillähän saa kuitenkin loihdittua varsinkin kesävaatteita tosi helposti: mekkoja ja simppeleitä toppeja.

Vintageshoppailu on musta tosi ihanaa, mut onhan se tosi usein sellasta ettei löydä mitään tai sitä mitä tahtoisi ja pahimmassa tapauksessa päätyy ostamaan jotain mistä voisi modifioida ja sit se jää ikuisiksi ajoiksi kaapin perälle.

Ihana hame! Joskus tosiaan käy tuuri :)

saarah
visual diary

Kiitos! Tuona päivänä oli kyllä sellanen tuuri et ois pitänyt ehkä lotota :D

Hei haluaisitko kertoa mistä vintage kaupasta tollainen ihanuus löytyi? :) Mun Lissabonin second hand-kauppojen ja thrift shoppien tietämys on ihan surkeaa, olis kiva löytää joitain muitakin vaihtoehtoja löytää kirppisaarteita kuin feira da ladra.

Voi kiiiitos, pitääpä käydä heti piakkoin pyörähtämässä ja katsastamassa tarjonta :))
Ja apua, mä olen itse asiassa viime kesänä käynytkin almasilla, mutta unohtanut sen olemassa olon jo kokonaan! Kiitos kun palautit mieleen, pakko nyt tarkistaa milloin niillä on seuraavan kerran feira! :)

Hanna Maria
Hanna Maria

Ihana löytö! :)

saarah
visual diary

Eikö! Uusi suosikki :)

Kommentoi