Visual diary travel guide

visual diary

 

 

Käyn jatkuvasti kivoissa paikoissa Lissabonissa, mutten yleensä jaksa kirjoittaa niistä kokonaisia postauksia. Siitä syystä olenkin alkanut rakentaa instagramiini pientä Visual Diary travel guidea. 

 

 

Jos sulla on siis suunnitteilla reissu tänne, tsekkaa vanhat postaukseni suosikkipaikoista ja suosikkiravintoloistani sekä instasta @saarahelkala ja #vdtravelguide. 

Kuvan italialainen ravintola La Strada on uusi suosikkini. Siellä kun lounastaville naisille tarjoiltiin loistavan pastan lisäksi ilmaiset jälkkäridrinksutkin. Aina toimiva tapa tehdä hyvä ensivaikutelma. 

 

----

 

If you need tips of nice places in Lisbon, check out hashtag #vdtravelguide 

 

 

 

 

Kommentit

Marjorie of LOVE

Mä oon ehkä tulossa parin viikon päästä nopeesti roadtripille sinne. Lähetin just tän postauksen "matkanjohtajalleni" inspiraatioksi.

saarah
visual diary

Ooh, hyvä valinta :) 

Darsa (Ei varmistettu)

Ha!
Juuri saatiin sinetöityä päätös matkustaa sinne muutaman päivän lomalle maaliskuun lopulla. Osaisitko suositella mistä kaupunginosasta kannattaa katsella airbnb - asuntoa? Tarjonta vaikuttaa jokseenkin ihastuttavalta ja jollain järkevällä perusteella pitäisi tehdä päätös. Lempivärin metsästyksellä voi päätyä metsään.

saarah
visual diary

Tykkään ite eniten Principe Realin, Sao Benton ja Mourarian alueista, niille suositukset! Kaikki noi on myös lähellä keskustaa, tosin keskusta täällä ei oo mikään mun suosikkialue ollenkaan. 

EllaGusGus

Hyvä idea! Mä aion vahvasti suunnata Lissaboniin, kunhan ensin selvitään tästä reissusta. Ehkä ensi talveksi? Terkkuja Thaimaasta!

saarah
visual diary

Kiitos ja terkkuja takas sinne unelmareissuun :)

Travojago
Travojago

Oivoi.. Meiltä on vaan suoria lentoja Portoon ja jotenkin oon nihkeily sen kanssa. Se tuntuu liian pieneltä paikalta edes viikonlopun viettoon.

Unelmissa ois roadtrippi Sevillan kautta Portugalin, rannikkoa pitkin ylös ja Santiago de Compostelasta takaisin Valenciaan :D

saarah
visual diary

No kyllä Portossa tekemistä ja näkemistä riittää viikonlopuks :)

Kommentoi