Voittaako PC sittenkin Macit?

visual diary

Olen graafikko eli olen tietysti myös Mac-käyttäjä. Mäkkityttö, joka ei osaa tehdä @merkkiä Pcssä.
Käytän myös iPhonea, joka on ihana (paitsi että jäätyy pakkasella ja akku on ihan paska) mutta silti.

Mutta hetkinen, miksi olen katsonut HP:n uusia mainosvideoita tässä nyt puolisen tuntia?

KOSKA TÄMÄ LAITE ON NEROKAS!

HP:n uusi Sprout –niminen laite näyttää ihan käsittämättömän mahtavalta. Kosketusnäyttö, skannaus, piirustus, kirjoitus, kaikki samassa. Täytyykö tässä vaihtaa nyt puolta? Eikun saako ton myös Macciin?
En ihan ymmärrä mutta: TAHTOO.


The Selby –sisustusblogin Todd Selby näyttää videolla mallia. Sanoinko jo, tahtoo askartelemaan tuolla laitteella  nyt heti.

Onko kellään kokemusta tästä?

-----

I NEEEEEED to try this new HP Sprout thing right away.

Looks too good to be true!

 

Kommentit

Tietsikan /läppärin suhteen haaveilen itse yhä macista, mutta mun on pakko sanoa, että vaihtaessani uuteen kännykkään puolisenvuotta sitten kävin mielessäni kamppailua ostaako iphone vai joku muu (lähinnä samsung). Myymälän tyyppi puhui minut sitten ostamaan samsung S5, vaikka liikkeeseen mennessä olin aika vakaasti päättänyt lähteä sieltä iphonen kanssa. Aluksi olin jopa hieman tuohtunut, että miten se nyt puhui minut ympäri kun halusin kauniin iphonen.

Mutta... Enää ei kaduta yhtään. Samsung kestää pakkasta ja akku kestää parhaimmillaan jopa 3 päivää (käytöstä riippuen). Muutenkin käyttöjärjestelmä toimii todella näpsäkästi ja mitään ongelmia ei ole ollut. Muutamalla ystävällä on iphone ja ne ovat olleet kokoajan huollossa, eivät toimi pakkasessa ja akku loppuu milloin mistäkin.

Tästä tuli nyt kauhea mainospuhe :D ei ollut tarkoitus. Oli tarkoitus vaan sanoa, että vaikka mac on visuaalisesti todella kaunis, niin monissa muissa asioissa se on jäänyt jo jalkoihin. Eli tuo PC saattaa olla loistava. 

saarah
visual diary

Mulla on ollu iPhone viimeisen hmm... 5vuotta? Eka puhelin kesti 3 vuotta ilman mitään ongelmia eikä käynyt huollossa kertaakaan ja nyt tää toinen on kans ollu tosi hyvä, PAITSI sit toi akun ja pakkasen kesto. Eli vähän tää rakkaussuhde alkaa rakoilla Appleen... Kuitenkin toi laite maksaa ihan käsittämättömän paljon, eli sillä rahalla pitäis saada ihan täydellisesti toimiva masiina.

Kokeilisin kyllä tosi mieluusti tota PC:tä. Vaikuttaa ihan mahtavalta!

Sanph
Sanph

Apua, onpas makee laite! Meitsi haluu kans!

Mä oon vähän tällainen soluttautujatyyppi... Töissä PC, kotona Macin läppäri ja pöytäkone, puhelimena Lumia. Vanha puhelin oli iPhone ja kaipaan sitä tasaisin väliajoin, mutta samaan aikaan ärsyttää sen akun kesto yms. Tosin seuraavaksi puhelimeksi haaveilen taas iPhonea. Hankalia tämmöiset tekniikkavalinnat.

saarah
visual diary

Niin on!

Mulla on töissä ja kotona mäcci ja niihin oo kyllä tosi tosi tyytyväinen. Mutta sitten taas just ystävän vuoden vanha mäcci joutu just huoltoon... Tuntuu et nykysin ei kyllä mikään kestä. Tää on muuttunut jo ehkä viimeisen viiden vuoden aikana. Ärsyttävää!

Tosi mieluusti kyllä käyttäisin tota PC:tä, se vaikuttaa ihan mahtavalta!

Sanph
Sanph

Joo siis mullakin kaikki Applet monen vuoden takaa ja pelittää (edelleen) mahtavasti, mutta monella kaverilla prakaa nimenomaan uudemmat mäkit. Pelkäänkin, millon mun ihana, vanha valkoinen MacBookini sanoo sopimuksensa irti.

tiaramisu
tiaramisu

Uuuh, onpa houkutteleva kone! 

saarah
visual diary

Eikö? Oikein sormet syyhyää kokeilemaan kaikkia sen mahdollisuuksia :)

saarah
visual diary

Joo, tätä pitäisi ehdottomasti päästä testaamaan johonkin!

Hanna Maria
Hanna Maria

Aaaaaaa mitä mitä tapahtuu? Nerokasta! Maksaa kylläkin varmaan jonkun miljoonan :D

saarah
visual diary

Mun eka reaktio oli sama: aaaaa, mitä tapahtuu? :D

 

Pyjama
Pyjamapäiviä

$1900. :D Joudun hetken odottamaan.

saarah
visual diary

No niinpä, ei mullakaan tuollaisia rahoja ole :( Yhyy.

Kommentoi