Vuoden parhaat 2013

visual diary

Olen töissä lehtialalla, joten vuoden parhaat mitälie on terminä tuttu.

Tässä omat vuoden 2013 parhaat:

Maailman parhaassa kaupungissa parhaan ystävän kanssa. Eipä siihen muuta tarvita.

Sisko sai vauvan, minä oman kummipojan. Ja hänestä kasvoi vuoden aikana niin tärkeä tyyppi mulle.

Työpaikka.

Vaihdoin alle kaksi vuotta sitten työpaikkaa ja samalla myös alaa. Tänä vuonna alkoi todella tuntua, että päätös oli oikea ja että olen omaksunut uuden työroolini. Kivoja projekteja riitti.

Kesäloma.

Kävin Köpiksessä, festaroin Roskildessa, lomailin Tallinnassa ja vietin helteisen viikon Pariisissa. Sen lisäksi hengailin Helsingissä, biitseillä, kaupungilla ja kesätapahtumissa hyvässä seurassa. Ja maalla, mummon ja suvun nuorimmankin kanssa. Todellakin paras kesä naismuistiin!

Ja mitkä kelit.

Kotihengaus.

Vaihdoin järjestystä sata kertaa, nakuttelin tauluja keskiyöllä ja asettelin pikkusälää nätiksi kokelmaksi. Kotini pääsi myös Trendiin ja tänne blogiin esille sataan kertaan. Vietin muutenkin monta iltaa kotisohvalla blogaten ja yritin vakiinnuttaa rytmin siihen, että melkein joka päivä bloggaisin jotain.

+ Uudet ihmiset. Heistä ei ole kuvia, mutta kaikki ne kivat tyypit, jotka vakiintuivat oman elämäni pää- ja sivuosiin tänä vuonna. Kiitos teille.

Ja nyt, tervetuloa 2014, ole sinä se paras vuosi IKINÄ!

-----

2013. It wasn´t the best year ever, but it was good.

 

 

 

Kommentit

liina /kuinsurmaisisatakielen (Ei varmistettu) http://kuinsurmaisisatakielen.blogspot.com

Eksyin vasta blogiisi ja hurjan kauniilta se näyttää! Taidan palata tänne uudemmankin kerran. :) Uusien blogien seuraaminen onkin ihan loistava tapa aloittaa uusi vuosi!

saarah
visual diary

Kiitos ja tervetuloa. Täällä onkin muhkeat arkistot luettavana :)

Ihanaa uutta vuotta sulle!

Emmanen22 (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja vaikuttaa hyvältä vuodelta toi sun 2013! :)
Saako udella millaista työtä teet? Vaikuttaa ihanan luovalta (en tiedä montaa paikkaa missä saisi tehdä karkkisushia...! :) )
Hyvää uuttavuotta!

saarah
visual diary

Kiitos!

Saa toki udella. Olen töissä AD:na lehdessä. Hommiin kuuluu siis paljon muutakin kuin karkkisushin tekoa ;) Pääasiassa teen lehden taittoja, hoidan kuvauksia ja suunnittelen niitä kuvaajien kanssa. Lisäksi kahlailen kuvapankkeja, briiffaan kuvittajia, mietin koko toimituksen kanssa juttuja ja tulevaa ja yritän seurata sitä, mitä kohderyhmän maailmassa tapahtuu.

 

lepi (Ei varmistettu)

Kiitos rakas ystäväni tästä vuodesta - siihen tosiaan on mahtunut paljon ihanaa ja kaunista.
Vaihdetaan tänään yhdessä uuteen ja tehdään siitä vieläkin mielettömämpi!! <3

saarah
visual diary

Kiitos sulle, ihana! Oli meillä kyllä hyvä vuosi. Ja tää vuosi on sit vieläkin parempi!

Atlas

Oon seuraillu sua jo ennen lilyyn siirtymistä ja oot vaan aina niin ihastuttava! :) Itse aina tuskailen sitä, että koti tuntuu valmiilta vasta kun olen jo muuttamassa siitä pois. Tästä syystä on hauska seurailla miten sunkin koti "elää" koko ajan. Onnellista uutta vuotta!

saarah
visual diary

Oi kiitos, ihana kuulla!

Mun koti ei kans oo ikinä valmis, mut niinhän elämäkin on. Aina välillä kannattaa vaihdella ja uudistaa, pysyy mieli virkeänä.

Ihanaa et oot ollu kauan mukana. Hyvää uutta vuotta sinnekin :)

Nikolai (Ei varmistettu)

Olen salaa himoinnut tota sun kissalautasta, jopa kiihkeitä unia nähnyt. :o Vaikken esineistä niin välitä, kunhan vain ajaa asiansa, niin kyllä tuolta lautaselta olisi ilo syödä. Valitettavasti joulupukkille kirjoittamani toivekirje hukkui varmaan postissa, sillä lahjakääröstä paljastui aivan muuta. Uudenvuodenlupauksena annan siis kissalautasen oston. Hyvää uutta vuotta!

saarah
visual diary

Kissalautaset on parhaat! Osta ne uudenvuoden lahjaksi.

Hyvää uutta vuotta sinne kans!

Sanph
Sanph

Kuulut ihan ehdottomasti lempparibloggaajiini! Ja vuotesi on ollut mitä mainioin. Toivottavasti 2014 on vähintääkin yhtä hyvä sinulle! :) Jatkan edelleen kuuliaisesti seuraamistasi täällä.

saarah
visual diary

Kiitos tunnustuksesta, ihana kuulla :)

Mahtavaa uutta vuotta meille molemmille!

Kommentoi