Ysärinyppylät

visual diary

Kun näin tämän paidan viime keväänä Kalevankadun UFFin ikkunassa, oli ihan pakko marssia sisälle. Paitsi että kyseinen putiikki ei ollut auki.

Laitoin muistutuksen puhelimeen seuraavalle päivälle: MUISTA NYPPYPAITA!

Kun se hälytti, ihmettelin hetken että mikä hiton nyppypaita, kunnes muistin ja kiiruhdin paikalle. Neljä euroa se maksoi ja sopi täydellisesti. Eikö tuo hiosta, kysyi luonnonmateriaaleja suosiva ystäväni, mutta täytyy sanoa että nyppypaita on päällä yllättävän mukava.

Tämän paidan kanssa ei voi oikein pukea mitään muuta kuin mustaa, muutoin nyppyjen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on liian hempeä. Tukkakin pitää mielummin olla kiinni.

Yksi outo puoli tässä paidassa kyllä on: no koko ajan tekee mieli hypistellä noita nyppyjä. Eli siis hiplata itseään.

-----

Paita UFF Farkut Monki Sandaalit H&M

Kuvat: Leyla Avsar

-----

This weird vintage shirt is one of my favorites

Shirt UFF (vintage) Jeans Monki Sandals H&M

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää on taas näitä "en ikinä itse käyttäisi" mut sun päällä näyttää tosi kivalta :)

saarah
visual diary

Never say never ;)

Ja kiitos.

Saana Väliheikki (Ei varmistettu) http://saneshawinsane.blogspot.fi

EIKÄ! ihan hirvittävät nostalgiafibat iski! Mulla oli tommonen ala-asteella. Muistaakseni sininen. Ja niiden nypylöiden hiplaus ja silitys oli just parasta :) Ja oli muuten sellainen vaate joka ei kiristellyt eikä puristellut mistään. Toivottavasti aloitat nyt jonkun trendin koska mä niin tahdon seurata perässä!! Mistäköhän tuommosen vielä löytäisi??

saarah
visual diary

Hei joo, ois ihan mahtava aloittaa nyppypaitatrendi!

Mä muistelen et mullakin oli tällanen joskus ala-asteella tai sit se oli jollain muulla. Mut kans eka fiilis oli kaamee nostalgia kun näin tän siellä UFFin ikkunassa :D

Hah hah, en enää edes muistanut näiden nyppyläpaitojen olemassaoloa! Ekaa kuvaa katsoessa tuli hirveät ysärifläsärit ja ajattelin, että kamala paita, en voisi itse enää ikinä käyttää ja sitten postauksen lopussa huomasin ajattelevani, että no itseasiassa tuohan onkin aika hauska ja pitäisköhän aivan itsekin ostaa nyppyläpaita, jos sellainen joskus jostain löytyy :D

saarah
visual diary

Hah, mahtavaa! Toivotaan et pääset liittymään nyppypaitakerhoon :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Mä kans muistelisin että oon omistanut samankaltaisen! :D Näyttää super hyvältä sun päällä. Tykkään ihan hirveästi näistä kuvien tyylistäkin, raikkaita ja mielekiintoisia! ♡

saarah
visual diary

Kiitos!

Asun valokuvaajaystävän kanssa, jolloin asukuvien ottaminen onkin aika huippua :)

Hanna Maria
Hanna Maria

Siis eikä mikä paita :D Näyttää kyllä yllättävän coolilta!

saarah
visual diary

Kiitos! Täytyy myöntää et ekaa kertaa kun laitoin tän päälle, oli kyllä vähän sellainen olo et onks tää nyt vähän liikaa :D ?

Kommentoi