Ladataan...
journey

Kesäelo maalla jatkuu. Kullervo Olavinlinnassa tarjosi pienen tauon maaseutuaktiviteeteista. Niistä oleellisimmat lienevät mansikoiden, kylmäsavulohen ja kirsikoiden syönti. Sekä tietysti saunominen ja nyt myös uiminen (kyllä! uiminen!). 

Maalaan ja luen. Nukun. Syön. Retkeilen ja kävelen. Niin yksinkertaisista asioita on tämä heinäkuu tehty ja olkoonkin niin.

--

Simple summer pleasures: strawberries, painting, reading and sauna. Lots of sauna.

Share
Ladataan...

Ladataan...
journey

Mielessä juuri nyt erilaiset kesäasiat:

Savustettu lohi, Savonlinnan oopperajuhlat (eritoten Bolshoi-teatterin edessä häämöttävä vierailu - en malta odottaa), saunominen, järvi, ajatus uimisesta (valitettavasti tässä asiassa ollaan vielä ajatuksen tasolla - mielestäni vesi on vielä todella kylmää), mansikat, auringonlaskut, torikahvit, kirjastoauto, Puruvesi ja pehmikset - eritoten Lippakioskilla nautitut. 

Mökillä on kivaa. Luonto kauniin vihreä. Kaikenlaisessa tekemisessä tuntuu olevan ihan erilainen draivi. Päivät ovat hitaita. Luen paljon ja minimoin puhelimen käytön (best decision ever). Raparperin kypsymistä odotellessa...

*Olen viettänyt lapsuuteni veneessä, eri puolilla Saimaata, saaressa. Tämä mökkielämä on suht uusi juttu ja so far so good. Tosin ei ole vene-elon voittanutta. Mutten valita!

Share
Ladataan...

Ladataan...
journey

 

 

Inspiraatiosta puheen ollen, googlaan taas miltei pakkomielteisesti Lee Radziwillia, Jacqueline Kennedy Onassiksen nuorempaa sisarta. Oi eleganssia ja kauneutta.

Mielessä on myös Dolce & Gabbanan Spring 2016RTW -mallisto ja hauskat pyöreät koristeelliset aurinkolasit ja huivi -yhdistelmä. Dramaattiset mustat asukokonaisuudet Christian Lacroix Couture Fall 2009 -mallistosta ovat mieleeni myös. Ehdottomasti oopperaan sitten myöhemmin tänä kesänä. Mieleni tekisi myös mustaa verkkopäähinettä, sellaista, jossa verkko nimenomaan ylettyy kasvoille. Kenties se on liikaa juuri nyt, ehkä 10 vuoden kuluttua sitten. 

 

 

Share
Ladataan...

Pages